Aydınlatma Aksesuarları

Güneş bahçe ışıkları 10 LED güneş açık dize ışık rüzgar tarafından Sway su geçirmez güneş dekoratif ışıklar güneş dış mekan ışıkları için

₺195.23 ₺390.46
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w9358

Güneş dış mekan ışıklarımızla yürüyüş yolunuzu aydınlatın.Rüzgar estiğinde ve ışıklar sallandığında ateşböceklerinin dansını izleyin.Yüksek verimli güneş panelleri ile su geçirmez, bu düğünler, yeni yıl kutlamaları ve daha fazlası için mükemmeldir.

GÜNEŞ PANELİ: 2V210MA GÜNEŞ paneli

Pil: 1. 2V600mAh

Ürün Özellikleri: iki paket

Işık kaynağı türü: LED

güç: 1 (W)

Genel ölçüler: Yükseklik 750 (mm)

Liste:

2 adet * güneş Firefly ışıkları

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Büyüleyici Ambiyans: Bu güneş bahçe lambaları bahçenizi daha çekici hale getirebilir ve romantik bir atmosfer yaratabilir.Rüzgar estiğinde ateşböceği dansını izleyin ve doğanın güzelliğinin tadını çıkarın.

2.Ruh Halinizi Geliştirin: Güneş Bahçesi ile geceleri bahçenizin cazibesini kucaklayın Lights.As ışıklar rüzgarda sallanır ve dans eder, rahatlar ve iyi bir ruh halinin üzerinizi yıkamasına izin verir.

3.Üst Düzey Malzeme: Güneş ışıklarımızla bahçenizi yıl boyunca aydınlatın.Malzemelerden yapılmış, sert hava koşullarına, yağmura veya parlamaya dayanacak şekilde üretilmiştir.

4.Güvenilir Dış Mekan Aydınlatması: Yüksek verimli güneş panelleri ve dahili 1,2 V/600mAh AA pil sayesinde bu bahçe lambaları, tam şarj olduktan sonra 8-10 saat aydınlatma sağlar.

5.Büyüleyici Bahçe Cazibesi: Açık alanınızı güneş bahçe ışıklarımızla süsleyin ve onları tuhaf bir harikaya dönüştürmelerini izleyin.Düğünler, Yeni Yıl ve Noel partileri için mükemmel, misafirlerinizi büyüleyen göz kamaştırıcı bir ışık gösterisi yaratıyorlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin