Süs, Temizlik ve Koruma

Bisiklet Zinciri Splitter Kesici Kesici Zincir Kesici 420-530 Zincir Aracı Yol Ve dağ bisikleti Zinciri Tamir Aracı ATV Yol

₺24.96 ₺41.54
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8774

Çukur Bisikletinizdeki zinciri bölmek için güvenli ve güvenilir bir araç mı arıyorsunuz?Bisiklet Zinciri Kırıcı Ayırıcı Aracımızdan başkasına bakmayın.Taşıması kolay ergonomik bir tasarıma sahip olan bu kullanışlı ve pratik araç, bir sonraki zincir bakım işinizi bir esinti haline getirecektir.

Ürün malzemesi: paslanmaz çelik

Ürün Brüt Ağırlığı: 420g

Ürün boyutu: 11.2x6. 3X2 cm

Liste:

Zincir Kesici Zincir Aracı x1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geniş Uygulama: Çukur bisikletleri, ATV'ler, scooterlar, kartlar, dörtlüler, kir bisikletleri, mini bisikletler ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli makaralı zincir uygulamaları için uygundur.420, 428, 520, 525, 528 ve 530 zincirlerle uyumludur.

2.Güvenli ve güvenilir: Bu zincir kırıcı zincir aleti, ellerinizin keskin kenarlardan zarar görmesini önleyen tutamaklar için koruyucu bir kapağa sahiptir.Alet, uzun servis ömrü ve dayanıklılık sağlayan paslanmaz çelikten yapılmıştır.

3.Kolay Zincir Çıkarma: Bu zincir kırıcı zincir aracıyla, bisiklet, motosiklet veya ATV gibi çeşitli uygulamalar için zincirleri zahmetsizce çıkarabilirsiniz.Sapın ve pimin ergonomik tasarımı, her türlü zincirle çalışmayı kolaylaştırır.

4.Kullanışlı araç: Bu zincir kırıcı zincir aracı, herhangi bir bisikletçi için bir zorunluluktur.Kompakt tasarımı taşımayı kolaylaştırır ve hafif yapısı sizi ağırlaştırmaz.Bir sonraki yolculuğunuzda yanınıza alın, böylece hareket halindeyken bisiklet zincirinizi onarabilir veya değiştirebilirsiniz.

5.Kullanımı kolay: Yüksek kaliteli metalden yapılmış olan bu zincir kırıcı zincir aleti, tekrarlanan kullanıma dayanabilir ve pürüzsüz olmasını sağlayabilir operation.It bisiklet bakım ve onarımı için olmazsa olmaz bir araçtır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Lastik Tamir Araçları