Fitness ve Vücut Geliştirme

Şişme boks torbası Çocuklar Kum Torbası boks kum torbası Hızlı Geri Sıçrama Boks Hız Çantası Çocuk spor oyuncak Ağır Delme

₺281.11 ₺401.64
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8764

Kum Torbamız hem yetişkinler hem de çocuklar için güvende kalırken Judo pratiği yapmak için mükemmeldir.Nazik tasarım stabilite sağlarken, uygun boyutu depolamayı kolaylaştırır.Egzersiz rutininize olmazsa olmaz bir katkı!

Belirleme:

Adı: Şişme Boks Torbası

Boyutu: 160 cm yüksek, 60 cm alt, 30 cm üst (enflasyon sonra)

Malzeme: kalınlaşmış PVC

Nasıl kullanılır: Alt kısmı açın ve ağırlık eklemek ve yere sıkıca tutmak için su veya kumla doldurun.

Ambalaj listesi:

1 x Şişme Kum Torbası(Bu ürün sadece kum torbaları içerir, gerisi dahil değildir)

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok Yönlü Fitness Eğlencesi: Dövüş becerilerinizi geliştirmek veya çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmek için spor ve oyun için uygun bu 160 cm boyunda şişme kum torbasıyla eşleştirin.Nazik geri tepme ve hızlı restorasyon ile mükemmel çok işlevli egzersiz ortağıdır.

2.Yüksek Performanslı Destek: Sızdırmaz ve ağır hizmet tipi PVC malzeme yapısı ile bu şişirilebilir kum torbası, güvenli ve verimli uzun süreli kullanım için güvenilir stabilite ve dayanıklılık sağlar.

3.Eğitim için ideal: Tekvando becerilerinizi geliştirin ve şişirilebilir kum torbamızla formda kalın.Bu eğlenceli ve etkili egzersiz aracı, kalori yakmaya, stresi azaltmaya ve esnekliği ve koordinasyonu artırmaya yardımcı olur.Yetişkinler ve çocuklar için mükemmeldir.

4.Taşınabilir Tasarım: Yumuşak kauçuğu boks halkasına yerleştirin ve sabit, şişirilebilir bir kum torbası oluşturmak için kapatın.Katlayarak kolayca saklayın ve gittiğiniz her yere götürün!Güvenli tasarım özellikleriyle boks meraklıları için mükemmel bir hediye.

5.Kapsamlı Çok Yönlülük: Bu şişirilebilir kum torbası, Judo, Boks, Karate, MMA ve Muay Thai uygulayıcıları için olmazsa olmazlardan biridir.Bu mükemmel eğitim aracıyla tekniklerinizi, gücünüzü ve çevikliğinizi güvenli ve keyifli bir şekilde güçlendirin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin