Ev Ürünleri

Punch - Ücretsiz Kendinden yapışkanlı Sabun Kutusu Su Geçirmez Sabun Tepsisi Drenaj Sabunluk Tutucu Sabunluk Sondaj Duvara Monte Çift Katmanlı

₺64.08 ₺128.35
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8750

Banyonuzu Sabun Depolama Rafımızla düzenleyin!Alt katmandaki çıkarılabilir tahliye panosu fazla su damlacıklarını toplar.Raf yüksek sıcaklığa dayanıklıdır ve genişleyen ve kalınlaşan bir tasarıma sahiptir, birden fazla tutabilir soaps.It ayrıca doğrudan duvara kolayca yapıştırılabilir.

Ürün adı: sabun kutusu

Ürün malzemesi: PP

Ürün boyutu: 16.5 * 8.5 * 8 cm/6.49*3.34*3.14 içinde

Ürün ağırlığı: 71g

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı fotoğrafçılığı becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Ürün Listesi:

Duvar Sabunluk Tutucu * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Su tasarrufu sağlayan tasarım: Ürün, üstteki sabunun kuru ve temiz kalmasını sağlayan iki kat çift drenaja sahipken, alt katman su damlacıklarını toplar ve israf etmelerini önler.

2.Sorunsuz Bakım: Çıkarılabilir tahliye panosuna sahip sabun saklama rafımızı kullanarak, kuru ve temiz yüzeyini kolayca koruyarak sabununuza uzatılmış bir raf sağlayabilirsiniz life.No daha vıcık vıcık ve savurgan barlar!

3.Güvenilir ve Sağlam: Banyo Sabunu Depolama Rafımız, sağlamlık ve dayanıklılık sağlayan birinci sınıf PP malzemeden yapılmıştır.Güvenli ve kokusuz malzemelerden yapıldığı için deformasyon veya zararlı kimyasallar konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

4.Güçlendirilmiş Mukavemet: Banyo Sabunu Depolama Rafımız, güçlü yük taşıma kapasitesi için genişletilmiş ve kalınlaştırılmış bir çerçeveye ve brakete sahiptir.Banyonuzu sallanma veya devrilme korkusu olmadan güvenli bir şekilde saklayın, stabil olmasını sağlayın.

5.Kolay Kurulum: Delme yok, delme yok, alet gerektirmez.Kendinden yapışkanlı bandın koruyucu filmini çıkarmanız ve rafı doğrudan duvara yapıştırmanız yeterlidir.Ya da herhangi bir güçlük çekmeden masanın üzerine düz bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin