Motosiklet Parçaları

2 adet Elektrikli Motosiklet Ayak Istirahat Alüminyum Alaşım Bisiklet Ayak Istirahat Pedallar Set Evrensel Katlanabilir Yolcu Footrests Ayakliklari

₺472.43
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8585

Tanım

Motosiklet Ayak Dayanağı büyük güvenlik ve konfor sağlar.Bu, güvenli bir şekilde sürmenizi ve ayağınızı azaltmanızı sağlar fatigue.It katlanabilir.Bu motosikletler, bisikletler vb.İçin geçerlidir.

Belirleme

Ürün adı: Motosiklet Ayakliklari

Tek ürün ağırlığı: 0.7 kg

Boyutu: yaklaşık 108 * 87 * 22mm/4.25*3.42*0.87 inç

Malzeme:

Siyah orta kısmı: alüminyum

Alt parçalar: plastik

Vidalar ve cıvatalar: paslanmaz çelik

Uygulanabilir: 8mm montaj cıvataları kullanarak motosikletler/bisikletler için evrensel tip

Ambalaj listesi

2 x Motosiklet Ayakliklari

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sağlam Malzeme: Motosiklet Ayak mandalları, güçlü ve dayanıklı olan yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır. durable.It iyi işleme teknolojisine ve yüksek maliyet performansına sahiptir.

2.Kurulumu kolay: Motosiklet ayak dayanağı profesyonel alet veya sert alet gerektirmez knocking.It yüklemek ve kaldırmak kolaydır.Bu fazla çaba ve zaman almaz.

3.Kararlı ve Sağlam: Motosiklet Ayaklıkları, üzerinde çok iyi bir etkiye sahip olan şekillendirilmiştir. foot.It sürücüye ve yolcuya pedallar üzerinde daha dengeli bir tutuş sağlar.

4.Taşınabilir ve Hafif: Bisiklet Ayak Mandalları hafif ve taşınabilirdir, bu da onları kolaylaştırır carry.It tekrar tekrar kullanılabilir, bu da onu yol dağ bisikletleri için ideal bir yedek aksesuar haline getirir.

5.Katlanabilir Fonksiyon: Motosiklet ayak Pedallarının katlanması bir kaza durumunda çalışacaktır.Ayak mandallarının kalamayacağını lütfen unutmayın folded.It orijinal" I " şekline geri dönecektir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin