Yüzme Şapkaları

Bacak Çorapları / Çorapları Erkekler İçin yürüyüş botları / Ön Açılış Toka kar botu Çorapları Yürüyüş Yürüyüş Avcılık

₺177.72 ₺253.91
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8491

Mermi Noktaları:

1.Güvenilir Koruma: Mükemmel kalitede Oxford kumaştan üretilen bacak tozluklarımız, uzun süreli koruma sağlayarak zorlu kullanıma dayanabilir.Nefes alabilen kumaş ile gün boyu konforu yaşayın

2.İdeal Bacak Koruması: Bacak tozluklarımızdaki ön açma tokası, kolay açılıp kapanmayı kolaylaştırır ve kayalardan, dikenlerden ve daha fazlasından kaynaklanan çizikleri önler.tasarım, seyahat ederken zahmetsizce paketlemenizi ve gerektiğinde anında katlamanızı sağlar.

3.Hafif ve Kullanımı Kolay: Bacak tozluklarımız sadece 156 gram ağırlığındadır, bu da onları takmak ve çıkarmak için çok uygun hale getirir.Yürüyüş, kayak veya avcılık olsun, faaliyetlerinize yük getirmezler.

4.Etkili Çamur Savunması: Bu bacak tozluklarıyla ayakkabılarınızı ve pantolonunuzu çamur ve kirden koruyun.Ayrıca rüzgar geçirmez ve yağmur geçirmezdir, bu da onları açık hava etkinlikleri için mükemmel kılar.

5.Çok Yönlü Kapsama Alanı: Bacak tozluklarımız kamp, sırt çantasıyla gezme, balık tutma, kayak, bisiklete binme veya dağ tırmanışı sırasında koruma sağlar.Kar, çamur, su, kum olsun, bacaklarınız güvende ve kuru kalacaktır.

Yürüyüş tozluklarımız, kir, kaya ve karlara karşı iyi koruma sağlayan dayanıklı oxford kumaş nefes alabilen kumaştan yapılmıştır.Sadece 156 gram ağırlığında, katlanması ve herhangi bir maceraya atılması kolaydır.İster dağlara tırmanıyor olun, ister yamaçlarda kayak yapıyor olun, bu tozluklar her türlü açık hava etkinliği için mükemmeldir.

Özellikler:

Ürün Adı: Bacak Çorapları

Şartname: üniforma boyutu

Birim: çifti

Renk: Siyah, mavi, sarı, turuncu(rastgele renk)

Özellikler: Uzun yetişkin

Malzeme: Oxford kumaş Etiket polyester pp toka

Ağırlık: 156g

Ürün boyutu: 22. 5x46x2.3 CM|8.85x18x11x0. 90 inç

Paket boyutu: 47x24x3.5 CM|18.50x9.44x1. 37 inç

Ürün Listesi:

1 çift * Bacak Çorapları

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : coolmax'ın
  • Yaş : 13'ün üstünde
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : liilaimic'in