Defterler ve Yazı Defterleri

A5 Haftalık Planlayıcı 2024 Aylık Planlayıcı Ocak Ayından itibaren Haftalık Planlayıcı Randevu Defteri.2024-Aralık.2024 Elastik Kapatma 16X22Cm / 6X9

₺63.34 ₺115.13
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w82891

Aylık etiketler ve aylık bir sayfa ile programınızı planlamak için bolca yazı alanınız olacak.Planlayıcı, düzgün yazma ve makul planlama için yüksek kaliteli kalın kağıda sahiptir.Öğrenciler, profesyoneller ve günlük görevlerinin üstünde kalmak isteyen herkes için mükemmeldir.

Özellikler:

Stil: Mor render tarzı, mavi mermer tarzı, sevimli küçük çiçek tarzı

Ürün boyutu: (yaklaşık.)15.5 * 21.5 cm/6.1*8.46 inç

Malzeme: kağıt

Ambalaj Listesi:

1 * 2024 Haftalık Planne

Daha fazla ürün detayına bakın

1.İş verimliliğini Artırın: Aylık etiketler, 2024 planlamaya genel bakış ve bol yazı alanıyla tüm potansiyeline bağlı 2024 haftalık planlayıcı sarmalımızdan yararlanarak tüm hedefleriniz ve görevleriniz için verimli bir organizasyon sağlayın.

2.Aylık Planlar: Planlarınızı ve hedeflerinizi takip edin.Bu 2024 haftalık planlayıcı spiral ciltli, programınızı düzenlemenize ve size önemli tarihleri hatırlatmanıza yardımcı olur.Her ayın dağıtımı, sayfada tatil günleri vurgulanarak ay için bir genel bakış ve notlar bölümü içerir.

3.Verimli Yazma Alanı: 2024 haftalık planlayıcı spiral ciltli ile, yazma alanına öncelik vererek haftanızı verimli bir şekilde düzenleyin.Kişisel veya profesyonel kullanım için randevuları, etkinlikleri, görevleri ve hedefleri planlayın, bir daha asla bir programı veya etkinliği kaçırmayın.

4.Dayanıklı ve Zarif: Spiral Ciltli 2024 Haftalık Planlayıcımızla günlük programlamanızı yükseltin.Dayanıklılık ve zarafet sağlayan yüksek kaliteli kalın kağıt, mükemmel işçilik, çift hatlı ciltleme ve elastik kapamadan yararlanın.Tüm yıl boyunca düzenli ve üretken kalın.

5.Hediye Vermek için Harika: Haftalık Planlayıcımız Spiral Ciltli ile 2024'te hayatınızı planlayın ve düzenleyin.Bu planlayıcı, sevdiklerinizin günlük aktivitelerini verimli bir şekilde takip etmeleri için harika bir hediyedir.Yüksek kaliteli ciltleme ve kompakt tasarımı ile meşgul bireyler için mükemmeldir .

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin