Özel Amaçlı Çantalar

Kawaii Pastel Gotik Tarzı Witchy Yalıtımlı Öğle Yemeği Çantası ile Ayrılabilir Toka Kolu Taşınabilir Kullanımlık yemek taşıma çantası için Kadın Erkek

₺109.54 ₺171.01
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w82469

Geniş ve Dayanıklı: Yalıtımlı beslenme çantamız 8"U X 4"G X 10"Y ölçülerindedir ve sandviçler, atıştırmalıklar ve atıştırmalıklar için geniş alan sağlar. drinks.It günlük aşınma ve yıpranmaya dayanabilen dayanıklı polyesterden üretilmiştir.Gıda açısından güvenli PEVA astarı ve sağlam fermuarları, uzun süreli kullanımını sağlar.Tüm poşetler PVC, BPA, ftalat ve kurşun malzeme içermez, bu da onları yiyecek ve içeceğinizi tutmak için güvenli hale getirir.

Yalıtımlı ve Taşınabilir: Bu öğle yemeği çantası, yiyecekleri taze ve sıcak/soğuk tutmak için birden fazla kumaş katmanına sahiptir. longer.It sırt çantanıza veya bir evrak çantasının yanına takılmasını kolaylaştıran ve taşınabilirliğini sağlayan çıkarılabilir bir toka sapı ile birlikte gelir.

Mükemmel Tasarım: Genişletilebilir bir yan su şişesi tutucusu, iç örgü cepler ve fermuarlı bir ön cep ile tasarlanan bu son derece işlevsel yemek kabı, tüm öğle yemeği ihtiyaçlarınız için çok yönlüdür.

Temizlemesi Kolay: Bu yemek kabı ' in iç yalıtım tabakası su geçirmezdir ve temizlenmesi kolaydır, bu da onu yağ geçirmez ve sızdırmaz hale getirir.Islak yumuşak bir bezle kolayca silebilirsiniz ve yüzey kolayca kirlenmez, bu da okul, ofis, açık piknik, Barbekü, balık tutma, kamp, seyahat vb.Gibi günlük kullanım için idealdir.

Çok Amaçlı: Yalıtımlı yemek kabı çok yönlüdür ve günlük yaşamınız için öğle yemeği çantası, piknik çantası veya genel amaçlı çanta olarak kullanılabilir activities.It erkekler, kadınlar, yetişkinler, çocuklar ve genç kızlar için uygundur, bu da yiyecekleri taze ve kolay erişilebilir tutmak için mükemmel bir seçimdir.Ayrıca, eve taşınma partileri, Noel, Şükran Günü, doğum günleri ve diğer tatiller için mükemmel bir hediye olur.3 yaşından büyük çocuklar ve Hareket Halindeki Ebeveynler için mükemmeldir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Oxford Kumaş
  • CN : Fujian