Fitness ve Vücut Geliştirme

El Palm Koruyucu Gym Fitness Eldiven Vücut Geliştirme Pedleri Dambıl Eğitim Ağırlık Eldiven Sapları Güç Kaldırma Egzersiz H1E8

₺31.48 ₺62.97
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8158

Ürün adı:halter eldiveni

Ürün boyutu Yaklaşık:

M:12 * 10.5 * 8 cm/4.72*4.13*3.14 içinde

L:12 * 10.8 * 8 cm/4.72*4.25*3.14 içinde

XL:12 * 11 * 8 cm/4.72*4.33*3.14 içinde

Ürün rengi: Şekilde gösterildiği gibi

Ürün malzemesi: spandex

ürün özellikleri:

1. Dayanıklı malzeme: Yüksek kaliteli inek derisinden yapılmış bu eldivenler, uzun süreli kullanım için aşınmaya, yırtılmaya ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.Bu eldivenlerin güvenlik ve rahatlık için ayarlanabilir kayışlarla takılması kolaydır.

2. Kaymaz tasarım: Avuç içi ve parmaklar, açık hava etkinlikleri sırasında gidonlarda, ağırlıklarda veya kayalarda güvenli bir tutuş için kaymaz bir tutuş ile tasarlanmıştır.

3. Çok amaçlı: Bisiklet, yürüyüş, kaya tırmanışı, ağırlık kaldırma ve diğer çeşitli fitness aktiviteleri için idealdir.

RAHAT uyum: Eldivenin içi rahat ve nefes alabilecek şekilde tasarlanmıştır, ter birikimini azaltır ve aktiviteniz boyunca rahat bir uyum sağlar.

4. Dört parmaklı tasarım: Eldiven, başparmağın maksimum esneklik için serbestçe hareket etmesini sağlayan dört parmaklı bir tasarıma sahiptir.

5.Taktik görünüm: Bu eldivenler, ellerinize koruma eklerken taktiksel ve profesyonel bir görünüm yaratan şık bir görünüme sahiptir.El boyutu üzerinde 8 cm/3.14 in giymek zor olacak.

Tedbirler:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3. Not: El boyutu üzerinde 8 cm/3.14 in giymek zor olacak.

Gönderi şunları içerir:

2 adet halter eldiveni

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : dambıl