Arka Cam

Hız göstergesi Araba Head Up Display Arabalar İçin Araba Hud GPS Hız Göstergesi USB Tak Ve Çalıştır Hud Dijital Evrensel Hud Hız Göstergesi

₺137.48 ₺361.59
  • Tanım
  • Yorumlar (1)
  • Ek bilgi
SKU: w81194

Otomobil ve motosiklet için yenilikçi hız göstergemizi tanıtıyoruz!Okunaklı ekranı ve enerji tasarrufu sağlayan tasarımı ile bu cihaz her araç sahibi için olmazsa olmazlardan.Ayrıca, kurulum sondaj gerektirmeden bir esinti.Sürüşünüzü bugün yükseltin!

Ürün boyutu: 12 * 8 * 6 cm

Ürün ağırlığı: 150g

Not: Ürün boyutu ve ağırlığı için lütfen gerçek ürüne bakın!

Liste:

Monitör * 1 + güç kablosu*1 + İngilizce kılavuzu*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yenilikçi çipler: Yüksek performanslı işleme çipleriyle donatılmış Otomobiller için Heads Up Ekranımız, ön camınızdaki önemli sürüş verilerini sorunsuz bir şekilde görüntüleyerek optimum performans sağlar.

2.Dikkat Dağınıklıklarını Ortadan Kaldırın: Otomobiller için Heads-Up Ekranı, dikkat dağınıklığına veya çift yansımaya neden olmadan ön camdaki sürüş verilerinin okunabilirliğini artıran entegre bir güneş koruyucusuna sahiptir.

3.Otomatik Etkinleştirildi: Otomobiller için bu Baş Üstü Ekran, enerji tasarrufu sağlayan kullanımı kolay bir çözüm sunar.Otomatik açma / kapama işlevi, zahmetsiz işlevsellik sağlayan manuel çalışmaya gerek olmadığı anlamına gelir.

4.Geniş Uyumluluk: Bir motosiklet, tramvay, tarım aracı veya yeni bir enerji aracı kullanıyor olsanız da, otomobiller için bu heads up ekranı bunlardan herhangi biriyle çalışabilir.

5.Kolay kurulum: Bu heads up ekranını, aracınızın iç veya dış kısmına herhangi bir delme veya hasar vermeden dakikalar içinde otomobiller için kurabilirsiniz.Sadece tak ve çalıştır ve kullandıkça satın alma sisteminin rahatlığının tadını çıkarın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kablolu veya Kablosuz : KABLOLU
  • Boyut Adı : 12x8x6 cm
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Aı ARABA EĞLENCESİ