Donanım

Yüksek Yapışkanlı Branda Bandı, Çadır Tamiri, Kanvas Tamiri, Güneşten Korunma, Branda için, Tente, Çadır (26,25 ft)

₺452.13 ₺729.14
  • Tanım
  • Yorumlar (2)
  • Ek bilgi
SKU: w8075

Yüksek Yapışkanlı Branda Bant, Çadır Tamir Bandı, Tuval Tamir Bandı, Güneş Koruma Bandı, Branda, Tente, Çadır (26.25 ft / 8 m uzunluğunda ve 1.97 - 3.15 - 3.94 - 5.91 - 7.87 inç genişliğinde)

【Yüksek Yapışkan Bant】 Yüksek Yapışkanlı Branda Bantımız iyi yapışmaya sahiptir ve yırtılması zordur.Süre ne kadar uzun olursa, yapışma o kadar güçlü olur.

【Kalınlaştırma İşlemi】 Yapışkan yüzey genişletilir ve yapışkan sağlamdır.Yüksek viskoziteli kumaş bant su ve güneşten korur, kir tutmaz ve temizlenmesi kolaydır.

【Çadır Tamir Bandı】 Bağlama, tamir ve takviye için suya dayanıklı naylon malzemeden yapılmıştır.Yüksek kaliteli bant su geçirmezdir ve iyi aşınma direncine sahiptir.

【Yaygın Olarak Kullanılan】 Bu ürün, çizgili kumaş, branda, kanvas branda vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.Bu güçlü bandı, hava yataklarını onarmak, karton kutuları sarmak veya kapatmak için de kullanabilirsiniz.

【Kullanımı Kolay】 Tamir edilecek alanı temizleyin ve kuru tutun.Ardından uygun bir tamir bandı parçasını kesin ve yapıştırın.Hemen hemen her yüzeye yapışır.

【Çok amaçlı Bant】 Bir rulo tamir bandı alacaksınız, RV göbeğinizde harika çalışıyor, tenteler onarımı, kampçı, ev kullanımı, sızdırmazlık işleri, tekne çatı onarımı

【Güçlü Yapıştırıcı】 RV tente, alt ve mobil evlerinizin onarım yırtılmalarında ve deliklerinde güzel performans, iyi yapıştırıcı ve düşmesi kolay değil

【 Dayanıklı Malzeme】 Polietilen malzemeden yapılmış, iyi yapışkanlığa sahip, kalıcı ve kırılması kolay olmayan tamir bandımız yırtılır,

【Geniş Uygulama】 RV göbek altı sızdırmazlığı, tahta alt onarımı, tente onarımı, su geçirmez çadır ve diğer su geçirmez malzemelerin onarımı için uygundur,solması kolay değildir, iyi onarım etkisi ve yırtılma pozisyonunda koruma

【Kullanımı Kolay】 Lütfen yapıştırılmadan önce yüzeyi temizleyin ve kurulayın, ardından tamir bandını doğrudan yüzeye kapatın.Kullanımı kolay, farklı ürün yüzeyinizin uzun ömürlü olmasını sağlayın.

【Tente ve Kumaşı Onarmak için Mükemmel】 Çadır tamir bandı çok dayanıklı, kalın, esnek ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır ve hasarlı nesneyi sıkıca onarabilen delinme direncine sahiptir surfaces.It tuval, çadır, açılır kamp, bimini üstleri, kamp kanopileri, deri, tekne örtülerinizi onarmak için mükemmeldir, brandalar, yelkenler, şemsiyeler, güneş şemsiyeleri, plastik film vb.

【Ultra Güçlü Yapışkanlık】 Tente tamir bandı, normal tamir bandından daha güçlü ve mükemmel yapışma özelliğine sahip yüksek yoğunluklu bir malzemeden yapılmıştır ve şeffaf vinil yüzeyi mükemmel su geçirmezliğe sahiptir, iç ve dış mekanlarda yaygın olarak kullanılabilir.Fiberglas tamir bandı, kanvas, deri, vinil, kumaş, muşamba, cam, PVC plastik, branda vb.Gibi çeşitli malzemelerdeki ürünleri tamir edebilir.

【Sıcaklık ve Hava koşullarına dayanıklı】Bu kanvas tamir bandı, -30 santigrat derece ile +70 santigrat derece arasında değişen sıcaklıklarda iyi hava koşullarına dayanıklıdır.Her türlü hava koşuluna (yağmur, kar, rüzgar, güneşli günler, çöl vb.) Uygundur.Bu nedenle yapışkanlığını kolayca kaybetmesi konusunda endişelenmeyin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : 26.25 FT RV Tente Tamir Bandı, Çadır Tamir Bandı, Tuval Tamir Bandı
  • Bant Tipi : Maskeleme Bandı
  • boyut : 26.25 ft / 8 m uzunluğunda ve 1.97 - 3.15 - 3.94 - 5.91 - 7.87 inç genişliğinde
  • Kaynak : Anakara Çin
  • İsim : Tuval Tamir Bandı RV Tente Tamir Bandı, 26.25 FT Tamir Bandı
  • Tip : kaset
  • için : Tuval, Çadır Tamir Bandı, Tekne Kapakları Tamir Bandı
  • Kendin Yap Malzemeleri : ELEKTRİK