Saç Ekleme ve Peruk

Önceden Koparıp Şeffaf dantel ön Peruk İnsan Saçı Ön Koparıp Açık Sarışın Balayage Peruk Siyah Kadınlar Kadınlar için Peruk Vücut Dalga Peruk

₺5 812.63 ₺9 851.78
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8001

4x4 inç İpek taban Ön,13x0.5 inç kulaktan kulağa insan saçı dantel ön peruk

4x4 Dantel Kapatma Peruk / 13x4 / 13x6 HD Şeffaf İsviçre Dantel ön Peruk / 5x5 ipek taban peruk

13x4 / 13x6 HD Şeffaf İsviçre dantel ön peruk insan saçı,5x5 ipek taban peruk El Yapımı Teknoloji, Simüle Kafa Derisi, nefes ve dayanıklı, Tutkalsız Peruk siyah kadın peruk Ön Koparıp Bebek Saç Doğal Saç Çizgisi İle.

Peruk Kap Boyutu çok mu Büyük yoksa Küçük mü?

Tüm peruklarımız Ayarlanabilir Askılı ve 4 Taraklı Orta Başlık kullanır ve ortalama 21,5~23,5 inç baş çevresine uyar, bir kadının başının çoğuna uyar.Saç bonesi yumuşak, rahat ve nefes alabilir.

Peruklarınızı Nasıl Yıkarsınız:

1.Uygun miktarda şampuanı soğuk veya ılık suya (25 derecenin altında) karıştırın ve iyice karıştırın, ardından peruğu tamamen batırın, 5-10 dakika bekletin ve peruğun üzerine 5-10 dakika hafifçe bastırın.Ellerle ovma.

2.Şampuanla yıkadıktan sonra suyla iyice durulayın .

3.Durulamadan sonra havluyu peruğa sarın ve nemi nazikçe emdirin, çok fazla ovalamayın.Sildikten sonra peruğu bir standa koyun ve havalanmasını sağlamak için serin ve havalandırılan bir yere koyun dry.Do saç kurutma makinesi kullanmayın veya güneşe veya ısıya maruz bırakmayın.

Sipariş Vermeden Önce uyarı

1.Saç rengi için: Saç renkleri tamamen insan eli boyalıdır, insan hatası, sıcaklık ve saç reaksiyonları nedeniyle renk farkı olması yaygındır.Farkı kontrol etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Ama bunu kabul edemezseniz, lütfen sipariş vermeyin.Sipariş vermeden önce resim almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .

2.Saç modeli için: Aynı şekilde bukleler ve dalgalar yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacak profesyonel stilistimiz var.Ancak bukleler ve dalgalar el yapımıdır, küçük bir fark olduğu kabul edilebilir, lütfen anlayın.Farkı kabul edemezseniz, lütfen sipariş vermeyin.

3.Siparişi verdiyseniz, bu ifadeyi kabul edebileceğiniz anlamına gelir, güveniniz için teşekkür ederiz.Farkı kontrol etmek ve size sipariş vermek için elimizden geleni yapacağız.Herhangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Nakliye bildirimi

Hemen hemen tüm dünyaya ücretsiz gönderim sunuyoruz.Genellikle Kuzey Amerika'ya 3-5 gün, Avrupa ve Avustralya'ya 4-6 gün, Afrika'ya 7-10 gün ve Güney Afrika'ya 7-15 gün sürer.

1.Düzenli siparişler için, onları 24 saat içinde gönderebiliriz, lütfen sipariş verildikten sonra adresin değiştirilemeyeceğini unutmayın.Ödeme yapmadan önce doğru adresi seçtiğinizden emin olun.

2. Posta kutusu adresi FedEx / DHL tarafından kabul edilmez, sipariş vermeden önce fiziksel adresi seçin.

3.Do Paket kaybını önlemek için FedEx/dhl'in paketi imzasız olarak ön kapınızda bırakmasına izin vermeyin.

4.Paketi almadıysanız, ancak teslim edildiğini gösteriyorsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin veya bulmak için yerel FedEx/dhl'nizi arayın. package.Do endişelenmeyin, paketi bulmanıza yardımcı olacağız, kaybı almanıza izin vermeyeceğiz.

5. Bazı ülkelerin uluslararası ithalat parselleri için KDV ve vergi talep etmesi yaygın bir durumdur.Lütfen vergilerin gümrük veya hükümetiniz tarafından abd veya Ali tarafından tahsil edilmediğini unutmayın Express.It vergileri ödemek alıcıların görevidir, lütfen anlayın.Gümrük politikalarınız hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve yardımcı olabilirsek bizimle iletişime geçebilirsiniz.Lütfen varsa görevleri kabul edebildiğinizden emin olun.

Saç Uzunluğu hakkında

Web sitesinde listelenen saç uzunluğu uzatılmış uzunluktur.Kıvırcık ve dalgalı saçlar, düz saçlardan yapıldıkları için düz saçlara göre daha kısa görünür.Saç uzunluğunu ölçerken, saçı düz bir şekilde uzattığınızdan ve köklerinden sonuna kadar ölçtüğünüzden emin olun.

Lütfen düz BOB saçın normal düz peruktan biraz daha kısa olduğunu unutmayın çünkü mükemmel görünümü elde etmek için saç uçlarını kesmemiz gerekir.

Saç Bakımı

Peruk %100 % insan saçından yapılmıştır, bakımı kolaydır.Kıvırcık saçlar için fırçalamak için tarak kullanmanızı önermiyoruz.Fırçalamak için geniş dişli taraklar veya elinizi kullanın.

Saçları Aldıktan Sonra

Ali Express Geri Bildirim bölümünde resimlerle hepimize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verirseniz çok takdir edilecektir.İyi yorumunuz bizim için büyük cesaret vericidir.Memnun değilseniz, lütfen anlaşmazlık açmayın veya olumsuz geribildirim yazmayın.Bizimle iletişime geçin ve sorunu sizin için çözme şansı verin, çözmenize yardımcı olmak ve hizmetimizden memnun kalmanızı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

iade politikası

Paket teslim edildikten sonra 15 gün ücretsiz iade sunuyoruz.Öğeden memnun değilseniz ve geri dönmek istiyorsanız.İade detaylarını almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Öğelerin iyi durumda olduğundan emin olun conditions.No dantel kesim, yıkama yok, hayır process.Do saçları işlemeyin, aksi takdirde ikinci satışı etkileyecektir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • İnsan saç tipi : Brezilyalı Saç
  • Permalı Olabilir : Evet
  • Kapak Boyutu : Ortalama Boyut
  • Paket başına öğeler : Sadece 1 Parça
  • Öğe Türü : PERUK
  • Dantel Rengi : Saydam
  • Uygun Boyama Renkleri : Tüm Renkler
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Dantel Peruk Tipi : HD Dantel Peruk
  • Malzeme Sınıfı : Remy Saç
  • Doku : Vücut Dalgası
  • Temel Malzeme : İsviçre Dantel
  • Malzeme : İnsan saçı
  • Yapılan Yöntem : Yarım Makine Yapımı ve Yarım El Bağladılar
  • Marka Adı : Anlimeer'in
  • Peruk Uzunluğu : uzun