Diğer Araç Parçaları ve Aksesuarları

Siyah Alüminyum Alaşımlı RV Sürgülü Pencere 500x500mm-Isıya dayanıklı Dikey Cam, Hareketli cibinlik-Römork

₺2 655.94 ₺6 574.37
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w7757

RV Sürgülü Pencere 500X500MM Siyah Alüminyum Alaşımlı Römork ısıya Dayanıklı Dikey Cam Hareketli Böcek Dayanıklı Net

Özellik: 1. Dayanıklı Malzeme: Yuvarlak köşe dikey sürgülü pencerenin çerçevesi, dış ortamda aşınma direnci ve oksidasyon direnci, uzun servis süresi sağlamak için siyah tozla kaplanmış yüksek mukavemetli alüminyum alaşımdan yapılmıştır.

2. Su geçirmez Pencere: Dikey sürgülü pencere, kampçınızı yazın serin ve kışın sıcak tutmak için tam sızdırmazlık ve su geçirmezlik performansı sağlamak için su geçirmez kauçukla donatılmıştır.

3. Temperli Cam: 4 mm kalınlığında siyah renkli dikey sürgülü cam, genel sağlamlığı ve güvenliği sağlar ve renkli cam, içindeki kampçının aşırı ısınmasını önlemek için ısıya etkili bir şekilde direnir.

4. Tek Taraflı Kontrol: Sürgülü pencere, böcekleri ve küflenmeyi önlemek için çıkarılabilir böcek ağı ile bir tarafı kaydırarak açılabilir veya kapatılabilir, iç mekan parlaklığını artırmak için veya havalandırma penceresi olarak kullanılabilir.

5. Çeşitli Kullanımlar: Yedek dikey sürgülü pencere, saklama bölmeleri, oturma odaları, salonlar, ayrıca römorklar, kampçılar, karavanlar, inşaat araçları, onarım ve tamir için uygundur.

Belirleme:

Öğe Türü: RV Dikey Sürgülü Pencere

Malzeme: Alüminyum Alaşımlı Çerçeve, Temperli Cam, Kauçuk conta

Dış Pencere Boyutu: Yaklaşık. 530x530mm / 20. 9x20. 9 inç

Kurulum Delik Boyutu: Yaklaşık. 500x500mm/19. 7x19. 7 inç

Fitment: Camper, Römork, RV, Mobil Ev, Mühendislik Araba

Paket Listesi:

1 x RV Dikey Sürgülü Pencere

1 x Sabitleme Çerçevesi

1 x Sabitleme Vida Paketi (12 Adet)

Not: 1. Mükemmel bir alışveriş deneyimi sağlamak için kuruluma yardımcı olacak profesyonel mühendisler bulmanız şiddetle tavsiye edilir. 2. Ambalajın ve dağıtımın tüm yuvarlak koruması, pencerenin elinize teslim edildiğinde yeni bir durumda olmasını sağlamak için, sökülürken vurmanın neden olduğu hasarı önlemek için lütfen dikkat edin. 3. Ürünün boyutu büyüktür, lütfen satın almadan önce ihtiyacınız olan doğru boyut olduğunu onaylayın.

Nasıl kullanılır: Böcek ağı ile renklendirilmiş gizliliğinizi koruyabilir ve yeterli güneş ışığı sağlayabilir, rv'nizin içini ısıtmaz.Tamamen kapalı, kampçınızı yazın soğuk ve kışın sıcak tutabilir.Depoda, oturma odasında, salonda veya ihtiyaç duyulan başka herhangi bir yerde kullanılabilirler.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin