el aletleri

Bisiklet Eksik Zincir Hızlı Bağlantı Aracı Bisiklet Pense Ana Bağlantı Sökücü Bağlayıcı Açacağı Kolu 2 in 1 Açacağı Closer Pense

₺83.46 ₺194.11
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w71204

Bisiklet Eksik Zincir Hızlı Bağlantı Aracı Bisiklet Pense Ana Bağlantı Sökücü Bağlayıcı Açacağı Kolu 2 in 1 Açacağı Closer Pense

Mermi Noktaları: 1.Seçilen Malzeme: Sağlam metalden üretilen bisiklet zinciri temizleme aracımız, bisiklet bakımı sırasında uzun süreli kullanım için pas önleyici ve aşınma önleyici özellikler sağlar.

2.Kolay Kullanım: Yaylı bir tasarıma sahip olan bu bisiklet zinciri temizleme aracı, sökme pensesinin gerginliğini otomatik olarak ayarlayarak çalıştırmayı kolaylaştırır ve zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar.

3.Rahat ve Güvenli: El kaymasını veya yorgunluğunu önleyen kaymaz bir tutamağa sahip bisiklet zinciri temizleme aracımızla rahat ve güvenli bir bisiklet deneyiminin keyfini çıkarın.Bisiklet zincirlerini zahmetsizce çıkarın ve takın, ellerinizde herhangi bir rahatsızlığı önleyin.

4.Hızlı Zincir Yönetimi: Zincir sökme aracımızı kullanarak bisiklet zincirinizi kolaylıkla sabitleyin veya gevşetin.Kuyruk geçmeli tasarım, zincirin yerinde kalmasını sağlar ve yeniden ayarlama zorluğunu ortadan kaldırır.Zincirinizin en iyi şekilde çalışmasını sağlarken zamandan ve enerjiden tasarruf edin.

5.Basit ve Kullanışlı: Bu bisiklet zinciri temizleme aracının taşınması kolaydır, çünkü uygun boyutta veya sırt çantası dostudur ve istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

El yorgunluğunu ve kaymayı önleyen yaylı tasarıma sahip dayanıklı malzemeden üretilmiştir.Kompakt boyut, taşımayı kolaylaştırır.Hem DIY meraklıları hem de profesyoneller için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün Adı: Zincir Kaldırma Pense

Kullanımı: Bisiklet ve dağ bisikleti zincirini çıkarmak ve takmak için.

Malzeme: çelik

Ürün boyutu: yaklaşık 6x15.8 cm / 2. 36x6. 22 inç

Ağırlık: 135G

Paket Listesi:

Bisiklet zinciri temizleme aracı*1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kendin Yap Malzemeleri : kamp yapmak
  • Malzeme : Çelik
  • boyut : about 6x15.8cm/2.36x6.22 inches
  • Dropshipping/Toptan Satış : Destek
  • Marka Adı : VAHİGCY'NİN
  • Kaynak : Anakara Çin