Özel Amaçlı Çantalar

Ruj Kılıfı Deri kablo düzenleyici Çantası Sızdırmazlık Paraları Tuşları Organizatör Çantası Takı Kulaklık çanta Cep Kozmetik Çantası

₺8.57 ₺13.04
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6979

Tanım:

Malzeme: yumuşak su geçirmez PU deri

Ürün boyutu: 12 cm uzun ve 11 cm yüksek

Özellikler:

Mini saklama çantası Su geçirmez deri malzeme, dayanıklı, hafif ve kompakt, taşıması kolay, büyük bir torbaya konabilir.

Fermuar Tasarımı Yok Çanta için küçük kozmetik çantamızın fermuar tasarımı yoktur, tek elle kullanımla çantanın içeriğine kolayca erişebilirsiniz.Kozmetik çantasının yan tarafında bir tutamla açılabilen elektrolize demir şarapnel vardır.

Çok fonksiyonlu Depolama Kulaklık, ruj, mücevher vb. Için kullanılan günlük seyahat depolama için bir zorunluluktur.Kozmetikler düzgün bir şekilde saklandıktan sonra, makyajınıza rötuş yapmak için dışarı çıkma konusunda endişelenmenize gerek yok.

Su geçirmez Deri, Leke Tutmaz Yüksek kaliteli PU deriden yapılmış, küçük çantanızın hasar görmesi konusunda endişelenmeyin.

kozmetik çantası geniş kullanım Hücreleri çiçek cep kozmetik çantası kozmetik çantası, mücevher kutusu, ilaç çantası, ruj çantası olarak kullanılabilir.Bir çantaya koymak için mükemmel.Ayrıca sevdikleriniz ve arkadaşlarınız için harika bir tatil veya doğum günü hediyesi.

Paket içeriği:

Cep Kozmetik Çantası*1

Not:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi

öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : Velishy'nın sohbeti
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ana Malzeme : Rugan