Araçlar

Profesyonel Kendini Merkezleme Menteşe Büküm matkap uçları 1/4 " ve 5mm Vida Delik Testere Ağaç İşleme Raybalama Kabine Aracı

₺51.04 ₺102.27
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6888

Özellikler:

- Sondaj verimliliğini etkili bir şekilde artırabilir.

- Merkezi deliğin gerekli olduğu kapı menteşesi, dolap menteşesi, braket veya donanımın deliğindeki yerleşik biti merkezleyen yaylı kılavuz.

- Kapılar ve pencereler için menteşe menteşe vida deliği, konumlandırma doğruluğu, kaymayacak, otomatik deşarjın üst tarafının her iki tarafındaki matkap deliğinden talaş biti sıkışmayacaktır.

Özellikler:

Malzeme:

Sap boyutu: 1/4 "(6.35 mm)

İsteğe bağlı Delik Boyutu:1/4", 5mm

Paket içeriği:

1 x Matkap Ucu

Notlar:

1. Manuel ölçüm, izin lütfen 1 ~ 3mm hata, teşekkür ederim.

2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz.Damla Nakliye Hizmeti: 1.Mağazamızda tüm ürünler damla nakliye desteği, biz içtenlikle sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz 2.CSV/Excel Dosyası Dropshipping'i Destekleyebiliriz.- E-posta Desteği. 3.Siparişleri günlük olarak yerine getirecek sınırlı bir stok yoktur 4.No fatura veya makbuz veya promosyon malzemeleri dahildir.Nakliye hakkında: 1.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 2.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 3.Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 4.SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 5.Siparişinizi ödeme tarihinden itibaren 30 gün sonra almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!Nasıl sipariş Verilir: Birden fazla öğe için sipariş vermek için lütfen "alışveriş arabasını" kullanın, tüm öğeler alışveriş sepetinize eklendikten sonra "Arabaya ekle" ye tıklayın,

"Alışveriş Arabasını Görüntüle "yi ve ardından" Bu satıcıdan satın al " ı tıklayın,sonunda ödeyin.Geribildirim: Öğelerimizden memnunsanız lütfen bize teşvik olarak 5 yıldız bırakın.

Memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin, memnun olana kadar en iyi hizmeti sunacağız!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Tip : Merkez Matkap Ucu
  • Model Numarası : Yeni
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : ZSNYLY'NIN SOHBETİ
  • Kendin Yap Malzemeleri : Sıhhi tesisat