Diğer Araç Parçaları ve Aksesuarları

RV Havalandırma Fanı Camper egzoz fanı Çatı Fanı Camper İçin Yedek Parçalar 6 İnç Camper Fan 12V D Mil RV Havalandırma RV Aksesuarları

₺263.23 ₺328.99
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6763

RV havalandırmanızı Havalandırma Fanımızla yükseltin!Temiz havayı daima saat yönünde veya saat yönünün tersine döndürerek soluyun.Deformitelere veya hasara kolayca eğilimli olmayan bu fan, dinlenmenizi veya sürüş deneyiminizi etkilemez.Yaygın uygulamalar için kullanın ve can attığınız rahatlığın tadını çıkarın.

Belirleme:

Proje Tipi: RV Havalandırma Egzoz Fanı

Ürün malzemesi: PP

Ürün Boyutu:

Fan boyutu: 5.83 inç / 150mmm

Vantilatör pervanesi uzunluğu: 52mm / 2.05 inç

Dönüş deliği: D tipi

Ambalaj Listesi:

1 * Camper Havalandırma Fanı

1 * Motor

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Benzersiz Özellikler: 12V D ekseni motoru ve fan yapraklarına sahip benzersiz bir tasarıma sahip olan bu RV Egzoz Fanı, arabadaki kokuyu etkili bir şekilde boşaltabilir ve bakımlı havayı solumanıza izin verebilir.

2.Ayarlanabilir Dönüş Yönü: Motordaki kabloları değiştirerek fanın yönünü kolayca değiştirebilirsiniz.Saat yönünde veya saat yönünün tersine dönmesini isteyip istemediğinizi, ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.

3.Yüksek Performans: Üstün malzemelere ve kalaylı bakır teller ve PP fan yaprakları gibi yüksek kaliteli bileşenlere sahip olan bu RV egzoz fanı, mükemmel elektrik iletkenliği ile güvenilir ve dayanıklı çalışma sağlar.

4.Gürültü Yok: İstediğiniz zaman RV egzoz fanını zahmetsizce açın veya kapatın.Güçlü fan motoru sessiz çalışma sağlar, dinlenmenize veya aksamadan sürmenize izin verir.Aşırı gürültüden endişe etmeden huzurlu ve konforlu bir ortamın tadını çıkarın.

5.Yaygın Kullanım: Bu RV egzoz fanı, kamyonlar, kampçılar, RV römorkları gibi çeşitli araçlarla uyumludur ve more.It kurulumu ve çıkarılması kolaydır, zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin