Elektrikli Fritözler

4 Paket VF3500 3 Katmanlı İnce Toz Pilili Kağıt Filtre RİDGİD 3 İla 4.5 Galon Islak / Kuru Mağaza Vakum Temizleme Yedek Parça

₺696.91 ₺941.88
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6740

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız!

VF3500 3 katmanlı pileli kağıt değiştirme filtresi, ince tozları yakalamak ve ince tozlar ve soğuk şömine külü gibi parçacıkları yakalamak için RİDGİD ıslak/kuru vakum (3 - 4,5 Galon) için tasarlanmıştır.

Filtre yıkanabilir ve uygun şekilde kurutulursa tekrar kullanılabilir.Elektrikli süpürgenin performansını artırmak ve motoru zararlı toz ve döküntülerden koruduğu için vakum ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için genellikle elektrikli süpürge filtrelerinin değiştirilmesi şiddetle tavsiye edilir.

Bu ürün sadece kuru toplama için kullanılmalıdır.Filtre kafesi yüksekliğiniz 4,5-5,5 inç ise bu filtre vakumunuza uyacaktır.Bu filtreler, evlerinizin havasını temiz tutmaya ve süpürmenizi iyileştirmeye yardımcı olacağından emin olabilirsiniz.Filtre yeniden kullanım için hafifçe yıkanabilir, tekrar kullanmadan önce filtrenin kurumasını bekleyin.

Renk: Mavi

Malzeme: Plastik

Paket içeriği:

4 * VF3500 Filtre

1 * temiz fırça

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin