Sıhhi tesisat

1/4 " su arıtıcısı Hızlı Bağlantı tertibatı Seti POM su arıtıcısı Hızlı Bağlantı tertibatı Sızıntıyı Önler 3 Takım İsteğe Bağlı

₺250.00 ₺328.99
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6721

Özellik:

【Sızıntıyı Önleme】1/4" su borusu bağlantı parçaları kitinin ek parçası boruya sıkıca yapışabilir ve düşmez, paslanması kolay değildir, bu nedenle kirlenme konusunda endişelenmenize gerek yoktur, ayrıca boruya sıkıca oturması için 360 ° dönebilir Arayüzün bir bağlantısı olan herhangi bir açıda. yüksek derecede sızdırmazlık ve sızdırması kolay değildir.

【Basınç ve Sıcaklık】 Su arıtıcısı hızlı bağlantı parçası, aşındırıcı olmayan, akan sıvıları taşımak için ideal boru hattı konektörü olan 35kg/77lb patlama basıncı direnci, 5~45°C/41-113°F aralığında çalışabilir.

【Hızlı Bağlantı】 POM konektörü, kurulumu kolaylaştırmak için temel montaj bağlantı parçaları ile birlikte verilir, sadece eski konektörü çıkarın ve boruyu küresel vana anahtarına bağlamak için uygun kuplajı seçin.Not: Sızıntı olmaması için boruların 15-18 mm yerleştirilmesi gerekir.

【İsteğe bağlı】1/4" su borusu bağlantı parçaları kiti contians seçim için 3 set, farklı uzunluklarda su boruları, konektörler, dönüşüm adaptörleri veya profesyonel bir boru kesme aleti dahil, lütfen dahil olan belirli ürünler için resimleri kontrol edin.Farklı ihtiyaçlarınız için ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı seçenekler mevcuttur.

【Malzeme】 Su arıtıcısı hızlı bağlantı parçası, iyi korozyon direncine ve sızdırmazlığa sahip yüksek kaliteli gıda sınıfı pom'dan yapılmıştır ve kirlenme konusunda endişelenmenize gerek kalmaması için paslanmayacak, toksik olmayan, zararsızdır.Ters ozmoz sistemleri, içme suyu filtreleri, sıvı dağıtıcılar, kahve makineleri, Buz makineleri, buzdolapları ve su ve sıvıları taşımak için bağlanması gereken diğer birçok ters ozmoz sistemi için POM konektörünün kullanıldığından emin olabilirsiniz.

Belirleme:

Adı: 1/4 " su arıtıcısı Hızlı Bağlantı Montaj Seti

Malzeme: POM

Sıcaklık: 5~45°C / 41-113°F

Boyutu: Gösterildiği Gibi

Paket Şunlardır:

1 * 1/4 " su arıtıcısı Hızlı Bağlantı Bağlantı Seti A, B Veya C (İsteğe Bağlı)

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : 1/4 " su arıtıcısı Hızlı Bağlantı Montaj Seti
  • Kaynak : Anakara Çin
  • İsim : 1/4 " su arıtıcısı Hızlı Bağlantı Montaj Seti
  • Tip : Dirsek
  • Malzeme : Plastik, POM