Masa Aksesuarları ve Düzenleyici

Mitolojisi Viking Rune Mouse Pad Kaymaz Kauçuk Mouse Pad Dikişli Kenarlı Su Geçirmez Fare Mat Ofis için 35.4" x 15.7"

₺122.95 ₺175.67
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6710

Yüksek Kaliteli Malzeme: Bu mouse pad, yüksek elastikiyetli doğal kauçuktan yapılmıştır, dayanıklı, güçlü yapışma, deformasyon olmadan masaüstüne yapışır, kilitli kenar tasarımı, fare altlığı kenarlarının yuvarlanmasını önler, mouse pad'inizin ömrünü uzatır, kırışıklık veya kırışıklık olmaz, düzgün çalışma daha rahat hisseder.

Mükemmel Boyutu: Biz seçim için üç boyutları var, 30x60 cm, 40x75 cm, 40x90 cm, nedeniyle farklı ölçüm yöntemleri, 1-2 cm içinde hata normaldir.

Masanızı Koruyun: masa pedi masanızı çizilmelere ve çeşitli lekelere karşı korur ve kullanımdan sonra temizlenmesi kolaydır.Yeşil ve çevre dostu, su geçirmez tasarım, ofis veya oyun oynamak su bardağına dokunun, hafif bir mendil kullanılabilir.

Hafif ve Taşıması Kolay: bilgisayar çantanıza koyun veya çantanız kolayca taşıyabilir, size herhangi bir ağırlık katmaz, çıkarır ve kullanabilirsiniz.

Uygulanabilir Senaryolar: Büyük boy masa pedi, ev, ofis, oyun, çalışma, internet kafe, ofis ve diğer yerler için uygun dizüstü bilgisayar, klavye, fare ve diğer ofis malzemelerine yerleştirilebilir.Oyuncular, ofis çalışanları, grafik tasarımcıları veya farenin mükemmel kontrolüne ihtiyaç duyan herkes için idealdir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin