Defterler ve Yazı Defterleri

Para Tasarrufu Mücadelesi Kitabı 100 Nakit Tasarrufu Mücadelesi Bağlayıcı Bütçe Bağlayıcı Not Defteri Nakit Zarf İle Tasarrufu 5 050 Kolayca

₺264.90 ₺529.81
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w66595

Su geçirmez ve güvenlik fermuarı olan para tasarrufu sağlayan bir düzenleyici.Esnek bir pres tokasına sahip olarak, finansmanınıza her yerden erişmek kolaydır!

Malzeme: donanım, PVC

Renk: siyah, mor

Ürün boyutu: 21x15x3 cm/8. 27x5. 91x1. 18in

Ürün ağırlığı: 300g

Ürün Listesi:

1 * para tasarrufu bütçe binde

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Finansal Yardımcı: Bu para tasarrufu sağlayan bütçe bağlayıcı, gelirinizi, giderlerinizi, tasarruflarınızı izlemenize yardımcı olan harika bir finansal yardımcıdır. goals.It makbuzlarınızı, faturalarınızı, kuponlarınızı ve daha fazlasını düzenlemenizi sağlayan 100 saklama poşeti ile birlikte gelir.

2.Yeniden kullanılabilir geçmeli toka: Para tasarrufu sağlayan bütçe bağlayıcımız, uygun bir pres tasarımına sahip yeniden kullanılabilir bir geçmeli tokaya sahiptir.Kullanıcı dostu erişimin keyfini çıkarırken bütçe planlayıcınızı, faturalarınızı, makbuzlarınızı ve daha fazlasını güvenli bir şekilde saklayabilir ve düzenleyebilirsiniz.

3.Eşsiz Dayanıklılık: Sağlam PVC'den üretilen bu bütçe bağlayıcı, yırtılmaz ve aşınmaya dayanıklıdır, önemli belgelerinizin güvenliğini ve güvenilirliğini garanti eder.Su geçirmezlik özelliği sert hava koşullarına karşı maksimum koruma sağlar.

4.Kullanışlı Fermuar: Para tasarrufu sağlayan bütçe bağlayıcımız mükemmel bir çözümdür!Sıkı fermuar kapatma, eşyalarınızı düzenli ve güvenli tutar, böylece finansmanınızı evde, ofiste veya herhangi bir yerde kolayca yönetebilirsiniz.

5.Geniş Uygulama: Çok amaçlı bütçe bağlayıcımızla finansal hedeflerinize zahmetsizce ulaşın.Bu çok yönlü düzenleyici, belgeleri, faturaları veya nakit parayı depolamak ve yönetmek için yaygın olarak kullanılır ve çok çeşitli uygulamalara hitap edebilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin