Evde Depolama ve Organizasyon

Tasarruf Mücadelesi Etkinlik Bağlayıcı PU Deri 100 Sayfa Tasarruf Mücadelesi Kitabı Taşınabilir Para Tasarrufu A5 Su Geçirmez Bağlayıcı

₺207.71 ₺415.43
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6507

Mermi Noktaları:

1.Kullanımda Dayanıklı: Suya dayanıklı ve yırtılmaya karşı dayanıklı Tasarruf Zorlukları Bağlayıcısını kullanarak tasarruf hedeflerinizi, faturalarınızı ve finansmanınızı kolaylıkla takip edin.PVC iç çanta, belgelerinizi düzenli ve temizlemesi kolay tutarken, yumuşak Yırtılmaz malzeme uzun süreli kullanım sağlar.

2.Gelişmiş Tasarruf Kapasitesi: Nakit zarflı Tasarruf Zorlukları Bağlayıcımız, bütçeleme için dayanıklı ve güçlü bir depolama çözümü sunar.Bağlayıcı, nakit zarflarınızı ve çarşaflarınızı düzenli tutmak için kalınlaştırılmış PU deriden ve sağlam bir elastikten oluşur.

3.Akıllı Bütçeleme Çözümü: Tasarruf Zorlukları Bağlayıcı, zahmetsiz finansal yönetim sağlar.100 yeniden kullanılabilir saklama poşetinizi A5 boyutlu ciltleyicide kolayca ulaşılabilecek bir yerde saklayın.Lamine basma düğmesi dayanıklı ve seyahat dostudur.

4.Zahmetsiz İzleme: Bu tasarruf zorlukları bağlayıcısının, finansal hedeflerinizi izlemenize yardımcı olacak zengin aksesuarlarla taşıması ve kullanımı kolaydır.İster evde, ister işte, ister dışarıda olun, kayıtlarınızı istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde tamamlayabilirsiniz.

5.Çoklu İşlevler: Tasarruf Zorlukları Bağlayıcımızla tasarruf potansiyelinizi en üst düzeye çıkarın.Bu çok işlevli araç, seyahat fonları, borç geri ödemeleri, aile bütçeleri ve daha fazlası için nakit zarflar içerir.

Aile bütçenize bağlı kalmanıza yardımcı olacak mükemmel bir araç olan Zarf Tasarruf Mücadelesini tanıtın!Dayanıklı yırtılmaz malzeme ve kalınlaştırılmış PU deri bağlayıcı ile üretilmiştir, uygun bir A5 boyutunda gelir ve nereye giderseniz gidin yanınızda taşıması kolaydır.

Şartname: Malzeme: donanım, PU deri

Renk: beyaz, gül kırmızı, kahverengi, sarı

Kapak boyutu: yaklaşık 23.5x17.7x3 cm/9. 25x6. 97x1. 18in

Iç sayfa boyutu: yaklaşık 21x14.8x3 cm/8.27x5.83x1. 18in

Ağırlık: yaklaşık 420g

Ambalaj Listesi: Tasarruf zorlukları kitap bağlayıcı*1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Polyester