Dış Parçalar

Yükseltilmiş Sis Lambası Çerçevesi Araç Sis Lambası Çerçevesi Sol / Sağ Yan Sis Lambası Çerçevesi 57731FG210 için Dayanıklı Impreza 08-14

₺56.82 ₺81.22
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6341

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Aracınızın ön ucunu Ön Sis Lambası Çerçevesi 57731FG210 ile yükseltin. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu sis lambası çerçevesi, araç modelinize güvenilir bir uyum sağlar.

Dayanıklılık göz önünde bulundurularak tasarlanan Ön Sis Lambası Çerçevesi 57731FG210, korozyona dayanacak ve zamanla görünümünü koruyacak şekilde tasarlanmıştır.Doğru boyutları ve kolay kurulumu, araç modeliniz için sorunsuz bir seçim olmasını sağlar.

Sis lambası çerçevelerini değiştirmesi veya yükseltmesi gereken araç sahipleri için özel olarak tasarlanan Ön Sis Lambası Çerçevesi 57731FG210, araçlarının görünümü ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir.

İster bakım yapıyor olun, ister hasarlı parçaları değiştiriyor olun, Ön Sis Lambası Çerçevesi 57731FG210 güvenilir bir çözümdür.bu yüksek kaliteli yedek parça ile aracınızın görünümü ve işlevselliği.

ön Sis Lambası Çerçevesi 57731FG210 ile güvenle. Sağlam tasarımı, çarpışmalara ve çarpmalara karşı mükemmel ön uç koruması sağlarken, sis lambası çerçevesi gelişmiş sürüş güvenliği için aydınlatma ekler.

Özellikler:

Malzeme: plastik

Standart: sol / sağ (isteğe bağlı)

Paket içeriği:

1xFog ışık çerçeveleri

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1 ila 3 cm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun,

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : wupp
  • Malzeme Türü : Plastik
  • standart : sol / sağ (isteğe bağlı)
  • Kaynak : Anakara Çin