Ev & Bahçe

Yemek odası sandalyesi Kapakları Noel arka Sandalyeler Kapak Mutfak Masa Noel Süslemeleri Navidad Yeni Yıl Hediyeleri Noel Süsler

₺94.08 ₺188.34
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6229

Mermi Noktaları:

1. Çevre Dostu Performans: Bu Noel sandalyesi örtüleri, dayanıklı, sağlam ve yumuşak olan yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır.Solmadan veya şekillerini kaybetmeden uzun süre tekrar kullanılabilirler.

2. Noel Tasarımı: Bu Noel sandalye örtüleri ile kırmızı arabanızı rahat ve mutlu hissettirebilirsiniz.Geleneksel meçhul yaşlı adam ve Noel ağacı ve kırmızı beyaz renk şeması da dahil olmak üzere ayrıntılı Noel süsleri üzerlerine basılmıştır.

3. Mobilyalarınızı Koruyun: Bu Noel sandalye örtüleri, normal ve yüksek sırtlı yemek sandalyelerine uyacak şekilde tasarlanmıştır, Mobilyalarınızı günlük yırtılmalardan, lekelerden, evcil hayvan çiziklerinden ve daha fazlasından koruyabilen esnek ve dayanıklı kumaştan yapılmıştır.Onları herhangi bir güçlük çekmeden kolayca açıp kapatabilirsiniz.

4. Harika Hediye Fikirleri: Bu Noel sandalye örtüleri yalnızca tatil sezonu için değil, doğum günleri, Cadılar Bayramı, yeni yıl, Sevgililer Günü ve eve taşınma gibi diğer kutlamalar için de uygundur.Tatil dekorasyonlarından hoşlanan akraba ve arkadaşlar için ideal hediyelerdir.

5. Geniş Uygulama: Bu Noel sandalye örtüleri, otel dekoru, ziyafet dekorasyonu, düğün dekorasyonu, kutlama dekorasyonu, aile yemeği dekorasyonu, konferans dekorasyonu ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

Açıklamalar:

Zengin Noel unsurlarına sahip ve normal ve yüksek sırtlı yemek sandalyeleri için uygun olan bu kapaklar, aile yemekleri ve Cadılar Bayramı hediyeleri için mükemmeldir!

Belirleme:

1. Adı: noel sandalyesi kapak

2. Malzeme: kumaş

3. Ürün boyutu: (yaklaşık.)59 * 48 cm/23.23 * 18.9 inç

Ambalaj Listesi:

1 * noel sandalyesi kapak

Farkına varmak:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Elektronik : no
  • Model Numarası : Yemek Odası sandalye örtüleri
  • Toptan Satış Türü : Evet (>50 Adet)
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Paketleme : Hediye Kutusu Yok
  • Türü Ayarla : no