Baskı Ürünleri

2024 Çin Duvar Takvimi Ejderha Yılı İçin Çin Duvar Kaydırma Takvimi Zodyak Ejderha Çin Takvimi Fengshui Takvimi

₺15.65 ₺29.43
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w6107

2024 Çin Duvar Takvimi ile düzenli ve senkronize kalın.Kalın ve dayanıklı malzemeden üretilen bu takvim, Çin Zodyakının hassas ve gerçekçi desenlerini sergiliyor Dragon.It her ayın işlerini ve servetini kolaylıkla planlamanıza yardımcı olacak.Kolay asmak için bir kordon ile birlikte gelir ve arkadaşlar için harika bir hediye olur.

Belirleme:

Adı: 2024 Çin duvar Takvimi Ay Takvimi

Malzeme: rattan kağıt

Katlanmamış boyutu: (yaklaşık.)31.8 * 76.2 cm / 12.52 * 30 inç

Katlanmış boyutu: (yaklaşık.)32.3*6.8*1.2 cm/12.72*2.68*0.47 inç

Ambalaj listesi

2024 Çin Duvar Takvimi Ay Takvimi x 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzeme: Uzun süreli kullanım için kalın ve dayanıklı rattan benzeri kağıtla hazırlanmış 2024 parşömenimizle Yılı getirin.Parlak ve zarif renkler açıktır ve kolayca düşmez, bu da onu asla solmayan şenlikli bir çekicilik için evinize veya iş dekorunuza mükemmel bir katkı sağlar.

2.Şanslı ve Müreffeh Dekor: 2024 yeni yıl parşömenimizle ejderha yılını kucaklayın: iyi şanslar ve büyük servet getirmek için Çin Zodyak Ejderhanının hassas desenleriyle tasarlanmıştır.Geleneksel hat sanatı ve uğurlu renkler, bu şenlikli duvar sanatının zengin, kültürel cazibesini yansıtır.

3.Planlayın ve Başarılı Olun: Feng shui şanslı aylık takvimi, ay takvimi, festivaller, dünya tatilleri ve daha fazlasını içeren 2024 yeni yıl parşömeni ile planlama oyununuzu yükseltin.Bu zengin bilgilendirici parşömenle her ayın işlerini düzenleyerek müreffeh bir yıla giden yolda kalın.

4.Basitleştirilmiş Program: 2024 yeni yıl kaydırması ile programınızı zahmetsizce takip edin.Kolay zaman yönetimi için her ayı net bir şekilde görün ve uygun kordon ile önceden planlayın.Evinize veya iş duvarınıza asın ve düzenli kalarak verimliliğinizi artırın.

5.Düşünceli Hediye: 2024 Yılı Kaydırma.Bu parşömen, ejderhanın gelecek yılını ailenizle neşelendirmek için mükemmel bir yoldur ve friends.It "mutlu yıllar" için bir ejderhanın ve Çince karakterlerin güzel bir tasarımına sahiptir. Yüksek kaliteli kağıt ve ipekten yapılmıştır ve duvara asılması kolaydır veya kapı.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin