Takım Sporları

Beyzbol Sürgülü Eldiven Elastik softbol eldiveni Gençlik Yakalamak Golf Boyutlu Uygulama Topları Çocuklar Yetişkinler Ve Gençler İçin Mükemmel Top

₺54.58 ₺77.87
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w60665

Eğitimi daha ilginç ve taşıması kolay hale getiren yüksek kaliteli saha içi antrenman eldivenleri mi arıyorsunuz?Bu giymesi kolay eldivenler, tüm beceri seviyeleri için yaygın olarak kullanılmaktadır.İnce malzemelerden yapılmış bu eldiven, hevesli genç yakalayıcılar için mükemmel bir seçimdir.

Özellikler:

Ürün adı: Beyzbol Eğitim Eldiveni

Ürün renk: siyah, mavi rastgele sevk

Ürün boyutu: 20.3 * 9.5 cm (tam uzunlukta boyutu)

Ürün malzemesi: dalış malzemesi

Ürün ağırlığı: yaklaşık 18g

Paket boyutu: uzunluk 11 cm, genişlik 9 cm, kalın 2.5 cm

Ürün Listesi:

1 * Beyzbol Eğitim Eldiven(rastgele renk)

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek kaliteli Kumaşlar: Kalın ve yumuşak neopren malzemeden yapılmış eldivenlerimizle beyzbol antrenmanı sırasında rahat bir oturuşun tadını çıkarın.Bu yüksek kaliteli ekipmanla çizilmelere ve rahatsızlığa elveda deyin.

2.Antrenman Yapmanıza Yardımcı Olun: Kabarık bir softbol dahil, bu beyzbol antrenman eldiveni çeşitli antrenman seçenekleri sunar.Yakalama ve atma becerilerini mükemmelleştirirken refleksleri ve koordinasyonu geliştirin.

3.Uygun Taşınabilir: Beyzbol antrenman eldivenlerinizi nereye giderseniz gidin kolayca getirin!Kompakt boyutuyla bu eldivenler kolay taşıma ve saklama imkanı sunar.Becerilerinizi evde uygulamak için mükemmeldir.

4.Çabuk Giyilir: Hızlı ve kolay giyilebilen eldivenlerle beyzbol antrenmanınızda öne geçin on.No karmaşık düğmeler veya dizeler gereklidir.Rahatça oturmaları için onları zahmetsizce kaydırın.

5.Çok Yönlü Kullanım: Beyzbol antrenman eldivenlerimiz çok yönlüdür ve açık hava etkinliklerinden hoşlanan aileler için mükemmeldir.Bu eldivenler okuldaki beden eğitimi dersleri için uygundur.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Uygulanabilir İnsanlar : Çocuk