Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Yaşlılar İçin Yürüteçler İçin kayaklar Yaşlılar İçin Yürüteçler İçin 2 ADET Kaymaz Kayaklar Yürüteç ve Rollator Kayak Kayar ve Pedleri Değiştirme Kayma

₺161.89 ₺404.81
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w59223

Çift Fonksiyonlu Yürüteç Kayaklarımızla standart yürüteçinizi yükseltin!Bu kaymaz kaymalar, zeminlere zarar vermeden çeşitli yürüteç modellerine ve boyutlarına uyar.Aşınmaya dayanıklı tasarımlarıyla ekstra dayanıklılık ve uzun ömür sağlarlar.Ek güvenlik ve rahatlık ile daha zahmetsiz bir yürüyüş deneyiminin keyfini çıkarın.

Belirleme:

Adı: yürüteç katlanır yürüteç için kayar

Renk: siyah / gri

malzeme: ABS

Özellik: yürüteç ayak koruyucu

Net ağırlık: yaklaşık 150g

Ambalaj ağırlığı: yaklaşık 150g

Boyutu: yaklaşık 15 * 12 * 3 cm/5.9*4.7*1.2 içinde

Paket Listesi:

2 x yürüteç kayaklar kayar

Not:

Boyut ve ağırlık elle ölçülür, ve gerçek hafif sapmalar vardır

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kızak için ayak pedi: Yaşlılar artık bu yürüteçli kayak kaydırağı ile buzlu ve karlı havalarda güvenle yürüyebilir.Kızaklar için kaymaz ayak pedi ve yürüyüşçüler için ayak örtüsü olarak çift işlevselliği, sabit destek sağlar ve kazaları önler.

2.Kaymaz tasarım: Bu yürüteç kayakları, zemindeki sürtünmeyi etkili bir şekilde artırabilen ve kayma ve düşme riskini önleyebilen kaymaz bir yüzeyle tasarlanmıştır.

3.Yaşlıların değiştirmesi için uygun: Bu yürüteç kayakları iyi uyarlanabilirliğe sahiptir ve kurulumu kolaydır.Onları yürüyüşçünün ayağına koyun ve çeşitli model ve ebattaki yürüyüşçülere uyacaklar.Yaşlıların kullanması ve değiştirmesi için de uygundurlar.

4.Dayanıklı malzeme: Dayanıklı malzemeden yapılmış olan bu yürüteç kayakları, çeşitli yüzeylerde kaymayı ve kaymayı önleyebilen güçlü kaymaz performansa sahiptir.Ayrıca ağır hizmet tipi ve aşınmaya dayanıklıdırlar, uzun süreli kullanım ve güvenlik sağlarlar.

5.Zemin Koruması: Zeminlerinize zarar vermeden sorunsuz bir şekilde kaydırın.Yürüteç kayaklarımız tüm yüzeyler için güvenlidir ve fayansınızı, ahşabınızı veya halınızı çizmez veya işaretlemez.Evinizi koruyun ve zahmetsiz hareketin tadını çıkarın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Adı : yürüteç kayakları kayar