Güvenlik ve Koruma

2X Boot Jack Çektirme Ayakkabı Sökücü Kovboy, Kuşlardırlar Ve binici çizmeleri Açık Kamp Aracı

₺312.22 ₺557.57
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w58530

2X Boot Jack Çektirme Ayakkabı Sökücü Kovboy, Kuşlardırlar Ve binici çizmeleri Açık Kamp Aracı

Zahmetsiz Çizme Kaldırma-Islak, çamurlu kovboy çizmelerini, iş ayakkabılarını ve dış mekan silt botlarını çıkarmanın kolay bir yolu olan bu ağır hizmet tipi çizme temizleme aracı, eğilmeye veya kirli ellere gerek kalmadan çok çeşitli dış mekan ayakkabılarını hızlı ve kolay bir şekilde çıkarır .

Bulanık çamuru giderir-Kovboy çizmeleri için çizme sökücü, tırtıklı oluklarla profesyonelce tasarlanmıştır, çalıştıktan sonra topaklanmış kir, saman ve çamuru kazımak için mükemmeldir outdoors.No ayaklarınızı paspaslara silmek veya içeride çamurlu ayak izleri bırakmak için daha fazla zaman harcamak.Bu ayakkabı temizleyici harika bir seyahat aksesuarıdır!

Dayanıklı bagaj ÇEKTİRMESİ-Ağır kullanıma dayanacak şekilde tasarlanan bu sağlam kovboy botu jakı, kullanım sırasında bükülmeyecek veya bükülmeyecek yüksek kaliteli ağır hizmet tipi plastikten yapılmıştır. %100 hava koşullarına dayanıklı olan bu önyükleme aracı, tüm dış ortam koşullarına, yağmura veya parlamaya dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

KAYMAZ kauçuk kavrama-Kovboy çizmeleri için bu taşınabilir çizme çektirmesi, daha ucuz modellere kıyasla sonsuz çekme ve çekme olmadan ayakkabılarınızı kolayca çıkarmanızı sağlayan turuncu kauçuk kaplamalara sahiptir.Gelmiş geçmiş en iyi ayakkabı temizleyici!

HAFİF VE taşınabilir-Sahada veya sahada çalışanlar için mükemmel önyükleme çektirmesi olan bu önyükleme sağlam ve hafiftir, bu da herhangi bir şantiyeye taşınmayı ve askıları alt kısımdaki küçük delikten depolamayı kolaylaştırır.önyükleme jakı aracı.

renk: Siyah

Malzeme: plastik

boyut: 316 x 76mm

Paket içeriği:

2 x böceği önyükleme jakı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin