Tüketici Elektroniği

Hıfı tüp amplifikatör Kiti Stereo Elektronik Tüp Preamplifikatör Kurulu Amplifikatör Modülü Safra Amp Etkisi Bitmiş

₺228.21 ₺340.54
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w58352

1. 6J1 ateş safra kesesi önce kurulu taklit makinesi müzik faks X - 10D devre prensibi tasarım, makul bir optimizasyon, makine performansından daha kararlı, oynamak için tüp yüzde 10 arttı.

2. Bu makine tek bir 12V AC girişi kullanır, yüksek voltajlı güç kaynağı arama konusunda endişelenmenize gerek yoktur Kart, yüksek voltajlı tüpün cazibesinin tadını çıkarmak için düşük güç kaynağının keyfini çıkardığınız bir destekle birlikte gelir.

3. Elektrolitik kapasitörler, %1 hassas metal film dirençler, J sınıfı düzenlemeler tüpü 6J1.

Güç işleri:

Bir güç kaynağı, tüp filamanı ısınmaya başladı, daha sonra sıfır voltajdan artmaya başladı ve diğer tüp filamanı sıcak, destek sadece boost bitti, bu yüzden safra kesesi doğrultucu ile aynı, 8 470 UF kapasitör filtresi çok temiz, mükemmel güç kaynağı sistemi çok temiz olmayacak, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı, daha fazla güç kaynağı ses değişimi.

Filament DC 12V güç kaynağıdır, iki tüp filamanına olan ihtiyaç seri halindedir, DC filamanın kullanımı da gürültüyü azaltmaktır.

Özellikler:

Model: 6j1 Tüp (değiştirilebilir modeller 6AK5,6AU6,5654, vb.)

Kanal türü: 2.0 / stereo

Güç girişi: AC AC12V 0.8 A / 5.5*2.5 fiş

Topuzu fonksiyonu: güç anahtarı / ses ayarı

Kullanım Kılavuzu:

6J1 tüp tamponu amplifikasyonun 0.85 katı, daha sonra ses kaynağı ve eski seviye veya seviye arasında, dijital tadı etkili bir şekilde filtreleyebilir, insan sesi mükemmel, safra güçlüdür.

1. AC 12 V giriş: DC3 kullanımı.5 / 5.5 * 2.1 soket, AC 12 V güç adaptörü ile, hiçbir fiş AC 12 V trafo kullanmak istiyorsanız, devre kartı üzerinde güç hattı kaynağına ihtiyaç vardır.

Unutmayın: DC güç girişi kullanamazsınız, aksi takdirde çalışmayın!

Renk: yeşil

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 * 6J1 HıFı Stereo Elektronik Tüp Preamplifikatör Kurulu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : FGHGF'NIN sohbeti
  • Kanal Başına Maksimum Güç : 200W'IN üstünde
  • Kaynak : Anakara Çin