Güvenlik ve Koruma

4X Çocuk Bileklik İle Uyumlu Apple Airtag, koruyucu Kılıf İçin Hava Etiketi GPS İzci Tutucu Naylon Bilezik A

₺98.17 ₺155.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w57866

Mağazamıza hoşgeldiniz.Paketlerinizi alabilmeniz için lütfen doğru adresinizi ve posta kodunuzu yazınız soon.It daha fazla alırsan daha düşük olur.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Saygılarımla!

[Yüksek kaliteli malzeme] AirTag bileklik için yüksek kaliteli naylon malzemeden yapılmıştır.Benzersiz teknoloji, kayışı daha cilt dostu ve nefes alabilir hale getirir.

[Yüksek performans] Koruyucu bir kapak takmak sinyali engellemez ve konumlandırma işlevi etkilenmez.Bileklik, hava etiketinin düşmesini ve hasar görmesini önleyebilir.

[Kurulumu kolay] Bu for AirTag kayışının boyutu for AirTag ile mükemmel uyumludur.Kurulumu ve çıkarılması kolaydır, kolayca takip etmek istediğiniz her şeyi yanınıza alabilirsiniz.

[Ayarlanabilir boyut] Her iki taraftaki bilek kayışları bileğin boyutuna göre ayarlanabilir ve aktivite sırasında hava etiketinin atılması veya hasar görmesi konusunda endişelenmeden bebeklerin, çocukların ve yaşlıların bileklerine kolayca takılabilir.

[Mükemmel hediye] Bu naylon kayış aile ve arkadaşlar için bir hediye olarak verilebilir.Bebeklerin, çocukların ve yaşlıların kaybını önleyin.

boyut: 220mm

Malzeme: naylon

renk: Çok renkli

Paket içeriği:

AirTag bileklik için 4 x

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevgili arkadaşlar, ürünlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz

Siparişi veya başka bir nedeni iptal ederseniz, tüm geri ödeme www.telmaytap.com.tr aracılığıyla 7-10 gün içinde hesabınıza geri dönecektir.

Nakliye hakkında

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

★ Rusya'dan geliyorsanız, lütfen tam adınızı ve doğru telefonunuzu bırakın number.It bu çok önemli!!!

Dropship ve Dağıtım

Toptan için, ödeme yapmadan önce bizimle iletişime geçerseniz indirim sunacağız.

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayız.

Geri bildirim hakkında

★ Sizden herhangi bir geri bildirim çok takdir edilecektir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünlerimizden memnunsanız, Ürünlerimizden memnunsanız, içtenlikle bize 5 yıldız verebileceğinizi umuyoruz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin