Aydınlatma Aksesuarları

1 Adet Okyanus Kristal Noel Ağacı Dekorasyon Kristal Denizyıldızı Dekorasyon Asmak İçin Hazır Deniz Cam Yıldız Hediye Yılbaşı Dekoru

₺114.94 ₺153.32
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w56547

Sea Glass Star Gift-Deniz cam yıldız eşsiz bir okyanus temalı dekorasyon.Mavi şeffaf doğal kristal taş, okyanusun gizemini ve genişliğini temsil eden sembolik anlamla dolu gümüş örgü denizyıldızı braketine yerleştirilir.

Yüksek Kaliteli Malzemeler-Deniz Camı Yıldız Hediyemiz, birinci sınıf malzemeler kullanılarak özenle hazırlanmıştır.Her yıldız, otantik deniz camının pastel tonlarına sahiptir Çerçeve, gümüş tel sargılı gümüş geri dönüştürülmüş bir zanaat telidir çok güzel görünüyor.

Şans Getir - Bu güzel kristal taş cam yıldızlar, Reiki, meditasyon, negatif enerjiyi kovmak, evinizdeki veya ofisinizdeki herhangi bir odaya pozitif enerji getirmek ve size iyi şanslar getirmek için harika arkadaşlardır.

Yaygın Olarak Kullanılan-Deniz camı yıldızı Noel ağacına Noel dekorasyonu olarak asılabilir ve doğum günleri, festivaller ve diğer günler için dekor olarak kullanılabilir ve alanınıza özel bir güzellik dokunuşu katabilir.

En iyi Hediyeler-Deniz camı denizyıldızı dekorasyonu sadece bir dekorasyon değil, aynı zamanda doğanın ve işçiliğin güzelliğinin takdirini temsil eden zarif bir hediye ve koleksiyon öğesidir, bu da onu benzersiz bir hediye seçimi haline getirir.

boyutu: 8x8 CM

Malzeme: demir + taş

renk: Gösterildiği Gibi

Paket içeriği:

1 x Deniz Cam Yıldız Hediye

/

2 x Deniz Cam Yıldız Hediye

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin