Müzik Aletleri

77HC Sax Sönümleyici Susturucular Hafif Saksafon Dilsiz Gürültü Azaltma Uygulama Aracı Tenor / Alto / Soprano Saksafon Parçası

₺56.07 ₺105.81
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w5635

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Saksafon Sessiz Susturucularımızla pürüzsüz ve sessiz bir ses elde edin.Başkalarını rahatsız etmeden pratik yapmak için mükemmeldir.

Alüminyum Alaşımdan üretilen bu dilsiz, Saksafonlar için özel olarak tasarlanmıştır.Zahmetsiz kurulumun ve gelişmiş oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

İster evde, ister stüdyoda pratik yapıyor olun, sessizliğimiz, gürültü şikayetleri konusunda endişelenmeden saksafonunuzu çalmanızı sağlar.

Tenor/Alto / Seprano saksafon için uygun olan mute'umuz, becerilerini geliştirmek isteyen müzisyenler için sessiz bir uygulama çözümü sunar.

Çoğu seviyedeki saksafon meraklıları için harika olan mute'umuz, becerilerini geliştirmek isteyen müzisyenler için sessiz bir uygulama çözümü sunar.

Özellikler:

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Tür: Tenorlar / Alto / Soprano

Tenor Tipi Boyutu: 9. 1x5. 6 cm / 3. 58x2. 20 inç

Alto Tipi Boyutu:7.2x4 cm/2.83x1. 57 inç

Soprano Tipi Boyutu:5.1x3.1 cm/2.01x1. 22 inç

Paket içeriği:

1x Saksafon Dilsiz

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Batı Bisikleti, Batı Bisikleti, Batı Bisikleti, Batı Bisikleti