Saç Ekleme ve Peruk

V ışık sistemi 2023'te en çok satan bant saç uzatma aracı V hafif saç uzatma makinesi

₺930.89 ₺1 861.79
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w55921

Stokta sipariş için önerilen saç uzatma araçları v hafif saç uzatma makinesidir

v ışık saç uzatma equiment Çin'de yapılan en yeni buluş saç equiment,20 dakika,tüm kafa ,şarj edilebilir, takılabilir,beş saniye kür,demontajdan sonra kalıntı yok ...her yerde saç uzatma yapabilirsiniz,taşıması kolay, çok uygun.......

V ışık ultrasonik saç uzatma makinesinin avantajı:

1.geleneksel saç uzantılarından daha rahat ve verimli,bir kafayı bitirmek sadece 30 dakika sürer....

2, Süre boyunca tutkal taşması veya saç dökülmesi yok...

3.No söküldükten sonra kalıntı...

4.Yeniden kullanılabilir saçlar ikincil işlemle kısalmaz....

5.Saçları 3-4 kez tekrar kullanmak da iyidir...:

Ürün kullanımı ve bakım önlemleri:

1. Lütfen kullanmadan önce saç alıcısının güç kaynağının dolu olup olmadığını kontrol edin.Gösterge ışığı yeşil ise, tamamen şarj olduğu anlamına gelir ve kırmızı ise şarj edilmesi gerektiği anlamına gelir;

2. Lütfen doğrudan ışığa bakmayın. machine.Do makineyi uzun süre cilde maruz bırakmayın.Ultraviyole ışınlarına alerjisi olan kişiler dikkatli kullanmalıdır!

3. Tutkal katılaşmadan önce tutkalın kafa derisine veya gözlere doğrudan temas etmesine izin vermeyin.Yanlışlıkla, lütfen zamanında temiz su ile durulayın.

4. Tutkal kullandıktan sonra, lütfen şişe kapağını zamanında sıkın ve serin ve kuru bir yerde saklayın.

Saç uzatma hakkında dikkat edilmesi gerekenler:

1. Lütfen kullanmadan önce müşterinin saçını temizleyin, yağ giderici şampuan kullanmayı deneyin, saç kremi veya saç yağı kullanmayın.İyice kurulayın ve saçınız tamamen kuruduktan sonra saç uzatma ekleyin.Lütfen kurulum prosedürlerine kesinlikle uyun.

2. Saç uzatma makinesi 8 saniye içinde otomatik olarak kapanacak şekilde ayarlanmıştır ve nemli veya soğuk havalarda kürlenme güçlendirilebilir.

3. Saç uzatma işlemi tamamlandıktan sonra, lütfen alkol bazlı şampuanlar veya şekillendirici ürünler kullanmayın, kaplıcalara batırmayın veya saçı ıslak durumda tutan yüzmeyin ve yüksek sıcaklık tedavilerinden kaçının.Saçınızı yıkadıktan sonra, lütfen saçınızı saç kurutma makinesiyle kurutun. time.Do saç köklerinizi sürekli kurutmak için yüksek sıcaklık kullanmayın.

Doğru kullanıldığında, V hafif saç uzantıları düşmeden 2-3 ay sürebilir.Lütfen getirdiği güzelliğin tadını çıkarın!

Avantajlar:

1.Makine, çevre dostu reçine yapıştırıcısını katılaştırmak için 10 saniye boyunca ışık yayar, saç uzantıları sadece 30 dakika sürer;

2.Düzgün kurulumdan sonra, V ışık adanmış saç uzantıları düşmeden yaklaşık 8-10 hafta boyunca kafada sürebilir ve saç uzantılarının 4 hafta sonra çıkarılması daha kolaydır.

3.Teknoloji patentli ürün, AB CE ve ABD FCC tarafından sertifikalı, güvenli ve sağlıklı ve v-light-hair-pieces 2 ila 4 kez tekrar kullanılabilir.

Alerjisi olan kişiler için önerilmez.

Sıcak hatırlatma:

V-Light araçları, V Light'a özel saç uzantıları ve PU saç parçaları için uygundur.Saç demetini takmak için V-ışık sistemini kullanmak istiyorsanız, lütfen güvenli çalışmayı sağlayın: tutkal katılaşmadan önce, alerjileri veya ışığın neden olduğu yanıkları önlemek için kafa derisine tutkal düşürmeyin veya doğrudan cilde temas etmeyin.

Eğer herhangi bir sorun varsa, bana hoş geldiniz!

İşletme müdürü: Emma

Telefon: + 86 19838818812

E-posta: [email protected]

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Loof'un
  • Öğe Türü : Konektörler