Elektrikli Fritözler

200 Adet Foodi Hava Kurutucu Mutfak Pişirme Aksesuarları Dikdörtgen Hava Fritöz Kağıt Özel Tek Kullanımlık Bakeware Ninja

₺303.28 ₺583.27
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w55362

Pişirme kağıdı boyutu 26 x 17,5 cm'dir (alt boyut: 14 x 22 cm).Hava fritöz sepeti pişirme, ızgara, kızartma için kullanılabilir.

Hava fritözü için parşömen kağıdımız, yiyecek kalıntılarını fritözden etkili bir şekilde uzak tutabilir ve hiç kullanılmadığı kadar temiz tutabilir, zamandan ve emekten tasarruf sağlar.Pişirdikten sonra temizlemekten nefret ediyorsanız, hava fritöz aksesuarlarımız en iyi yardımcınızdır.

Hava fritöz aksesuarlarımız, su geçirmez, yağa dayanıklı, yapışmaz ve ısıya dayanıklı gıda sınıfı parşömen kağıdından yapılmıştır.Hava fritöz astarı 450°F'ye (230°C) kadar sıcaklıklara dayanabilir.Ve pişirme için kullanılan parşömen kaselerinin yemeğin tadı üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Parşömen plakaları dikdörtgen bir kase tasarımında kullanıma hazırdır ve mükemmel uyum sağlar.Fırın astarı, yiyecek dökülmelerini ve yapışmasını, yağ dökülmelerini, yiyecek kalıntılarını ve daha fazlasını önleyecek kadar yüksektir.

Yiyeceklerin eşit ve tamamen hava fritöz kabının üstünde olduğundan emin olun, böylece hava fritöz kabı uçmaz veya ısıtma elemanlarında yanmaz!Ön ısıtma sırasında hava fritöz astarına koymayın!

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: kağıt

Paket içeriği:

200 x Silikon kağıt

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin