Ofis Elektroniği

Mürekkep temizleme sıvısı, UV mürekkep püskürtmeli yazıcılarda tıkanmış baskı kafası nemlendirici sıvıyı güçlü bir şekilde temizlemek ve çıkarmak için kullanılır

₺1 507.46 ₺3 014.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w54517

not: Baskı kafası sadece ekran içindir, ambalaj listesinde değildir.

Ürün Açıklaması: UV temizleme sıvısı aşağıdakiler için uygundur: UV mürekkebi kullanarak baskı kafası Nemlendirici sıvı aşağıdakiler için uygundur: Epson, Seiko, Ricoh, HP, Canon, Brother vb.Dahil olmak üzere tüm baskı kafaları.baskı kafaları.

Ambalaj Listesi:

80ml ve 20ml: 80ml temizleme solüsyonu ve 20ml nemlendirici solüsyon (deneme paketi, ayrı şişe ambalajı)

500ml temizleme veya 1L temizleme veya 1L Nemlendirme.

Her öğe: ücretsiz bir şırınga ve bir hortum.

ürün açıklaması: Bir tatil için dışarı çıkmanız veya bir iş gezisine çıkmanız veya seyahat etmeniz gerekiyorsa, çeşitli nedenlerle UV yazıcı kullanamazsınız, o zaman baskı kafanızı korumak ve tıkanmasını önlemek için bu özel temizleme sıvısına ve nemlendirici sıvıya ihtiyacınız vardır.Avantajları aşağıdaki gibidir:

UV mürekkep özel temizleme sıvısı: güçlü temizleme, UV mürekkebini ayrıştırma, çok güçlü olduğu için 30 dakikayı geçmemek en iyisidir, aksi takdirde baskı kafasına zarar verir.

Baskı kafası nemlendirici sıvı: Baskı kafasını temizledikten sonra, baskı kafasını kurumadan korumak için nemlendirici sıvı enjekte edin ve 3-6 ay boyunca kurumamayı etkili bir şekilde koruyun. (Hava sıcaklığına ve neme göre en az 3 ay nemlendirme)

Kullanım talimatları: 1. Şırınga bir hortuma bağlanır, baskı kafasının her bir memesini renksiz olana kadar temizlemek için uygun miktarda UV'ye özgü temizleme sıvısı emer ve ardından her bir memede kalan sıvıyı boşaltır. 2. Şırınga bir hortuma bağlanır ve her bir nozüle nemlendirici sıvı enjekte edilir ve her bir nozulun sadece 0,5 ml'sine ihtiyaç duyulur.Nemlendirici sıvının, nemlendirici etkiyi sağlayabildiği sürece çok fazla enjekte edilmesine gerek yoktur.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Temizleme Sıvısı
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Mürekkep Dolum Kiti
  • Marka Adı : CACAHİLL'İN
  • Uyumlu Marka : Epson

Etiketler: mürekkep temizleme sıvısı