Yüzme Şapkaları

Parmak Desteği Brace Atel Brace Destek Başparmak Sıkı Elastik Bandajlar Başparmak Brace Voleybol Basketbol Tenis

₺45.83 ₺91.84
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w54426

Parmak yaralanmalarını önlemek ve yaralı bir parmağın desteğini arttırmak için mükemmel olan bu parmak koruyucusu, sol veya sağ elinize bir cırt cırt kayışla uyacak şekilde tasarlanmıştır.

Belirleme:

Ürün boyutu: yaklaşık 3x3x7 cm / 1. 18x1. 18x2. 75 inç

Malzeme: Naylon

Renk: saf siyah, siyah baskı (düz, askılı)

Ambalaj Listesi

1 * Parmak koruyucu kovan

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Bol Fonksiyonlar: Parmak koruyucu kılıfımızla basketbol, voleybol ve diğer parmak yoğun sporlardaki potansiyelinizi en üst düzeye çıkarın.Sıkıştırma ve sıcaklık teknolojisi ile yaralanmaları önleyin, daha hızlı iyileşin ve ekstra destek alın.

2.Gelişmiş Koruma: Parmak koruyucu kılıfımızla parmaklarınızı hasardan koruyun.Ayarlanabilir cırt cırt kayışı, yaralı parmağın desteğini artırırken ve gelecekteki yaralanma riskini azaltırken rahat bir uyum sağlar.

3.Geniş Uygulama Aralığı: Egzersiz sırasında parmaklarınızı koruyun.Bu manşonlar, yaralanmaya eğilimli parmaklar için optimum destek sağlar ve daha fazla hasarı önler.Spor ve aktiviteler için mükemmeldir.

4.Basit Kullanım: Bu parmak koruyucu kılıf, her iki elinize de rahat ve güvenli bir şekilde oturması için kolayca ayarlamanızı sağlayan bir cırt cırt kayışı ile donatılmıştır.Kayma konusunda endişesiz kalın ve kayışı gerektiği gibi gevşetin/sıkın.

5.Yumuşak ve ipeksi: Parmak manşetlerinin her iki tarafında hava delikleri vardır, bu da parmak desteğini daha nefes alabilir hale getirir ve ter birikmesini önler.Yumuşak malzeme cildinizde nazikçe hisseder ve giyerken optimum konfor sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin