Spor Giyim & Aksesuar

Isıtmalı çorap erkekler için kış sıcak ısıtmalı çorap hafif pamuk karışımı ısıtma çorap ısıtma panelleri ile açık Kış için

₺235.10 ₺361.78
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w5395

Tanım:

Termal Kışlık Çoraplar yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır, akıllı sıcaklık düzenlemesine sahiptir ve geniş bir uygulamaya sahiptir.

Özellikler:

1. Yüksek dereceli Malzeme: seçilmiş yüksek dereceli kumaş malzemeler, hafif ve nefes alabilir kaymaz ve aşınmaya karşı etkilidir.

2. Akıllı Sıcaklık Regülasyonu: akıllı ısıtmayı düzenleyen üç vitesli sıcaklık ile ne sıcak ne de soğuk.

3. Geniş Uygulamalar: kış sporları ve açık hava etkinlikleri için uygundur, bu çoraplarla donmadan balık tutabilir, kamp yapabilir, kayak yapabilir veya snowboard yapabilir.

Belirleme:

Sıcak Alan: Taban ve Taban

3 vitesli akıllı sıcaklık kontrolü

Boyut:

Paket: yaklaşık 19.5 * 11 * 6 cm/7.68*4.33*2.36 inç

Çorap: yaklaşık 36*23 cm / 14.17 * 9.06 inç

Ağırlık: yaklaşık 200g

Ambalaj Listesi:

Bir çift Termal Kışlık Çorap

Notlar:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, bazı malların resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek nesneye tabi olacaktır.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Seçilen Malzeme] Kullanımı güvenli olan hassas ciltler için de uygundur, Erkekler için ısıtmalı Çoraplar hassas malzemelidir, yumuşak ve rahattır, nefes alabilir ve ferahlatıcıdır ve seçilmiş yüksek kaliteli kumaş malzemelerden yapılmıştır.

2. [Güvenli ve Düşmez ] Kadın ısıtma çorapları görünmez elastik elyaf lastik bandı ekliyor, bu nedenle bağlantı parçasının düşmesi kolay değil, iplik çorap ağzı teknolojisini benimsiyor, çok sağlam ve düşmesi kolay değil.

3.[Otomatik Sıcaklık Regülasyonu ] Akıllı ısıtmayı düzenleyen üç vitesli sıcaklık ile Üç vitesi gerekli sıcaklığa göre ayarlayın, Termal Kışlık Çoraplar akıllı sabit sıcaklık nedeniyle ne sıcak ne de soğuktur, akıllı bir sıcaklık düzenleme moduna sahiptir.

4.[ Kapsamlı Uygulama ] Çok çeşitli uygulamalara sahip olan Erkekler için elektrikli Çoraplar, kış sporları ve açık hava etkinlikleri için en uygun olan bu çoraplarla donmadan balık tutmaya, kamp yapmaya, kayak yapmaya veya snowboard yapmaya gitmenize yardımcı olur.

5.[Pratik Hediye] Herkesin bu elektrikli ısıtma çoraplarını soğukta kullanması için ideal olan ısıtmalı kışlık Çoraplar, ebeveynler, açık hava çalışanları, açık hava sporları meraklıları ve zayıf arkadaşlar için uygun festivallerde sizin için mükemmel bir hediye seçimidir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Hortum Yüksekliği : Çorap Terlik
  • Malzeme : pamuk
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Cinsiyet : ERKEKLER