Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

Yüz Maskesi Güneş Geçirmez Ter Emici golf sopası kılıfı Tam Yüz Koruma Son Derece Elastik Rahat Güneş Koruma yüz kapatma İçin

₺85.51 ₺190.02
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w53071

Boyun Körüğü Yüz Maskemizle güneşten ve soğuk rüzgarlardan korunmaya devam edin.Buz ipek kumaştan yapılmış, soğutma etkisi sağlar ve gerildiğinde bile deforme olmaz.Bisiklete binmek için mükemmeldir, ayrıca solunum yolunuzu korumaya yardımcı olur.

Adı: Bisiklet yüz kapatma

Renk: Siyah

boyutu: evrensel boyutu

Malzeme: Buz ipek, nefes örgü kumaş

Liste:

Motosiklet Kayak Eşarp x1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Teri emdirin: Kendinizi zararlı UV ışınlarından koruyun ve motosiklet kayak atkımızla rahat kalın.Emici ve çabuk kuruyan kumaşı teri uzak tutarak sürüşünüzde kuru ve serin kalmanızı sağlar.

2.Soğutma Etkisi: Bu motosiklet kayak atkısı, giydiğinizde size ferahlatıcı bir his veren soğuk hissi veren buz ipek kumaştan yapılmıştır.Malzemenin yüksek elastikiyeti ve konforu, yüzünüze ve boynunuza uyacak şekilde ayarlamanızı sağlar.

3.Mükemmel uyum: Motosiklet kayak atkısı sıkı değildir ve yüzünüzü seçmez shape.It gerildiğinde deforme olması kolay değildir ve boynunuz ve başınız için mükemmel bir uyum sağlar.

4.Gelişmiş Güvenlik: Bu motosiklet kayak atkısının yol tozunu izole edeceğinden ve solunum yolunuz için egzoz dumanlarından ve soğuk havadan yeterli koruma sağlayacağından emin olabilirsiniz.

5.Evrensel Tasarım: Motosikletler ve bisikletler, bisikletler, scooterlar ve bisikletler dahil her türlü açık hava etkinliği için ideal olan bu Motosiklet Kayak Atkısı ile çok yönlülüğü ve konforu kucaklayın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme Türü : pamuk