Evde Depolama ve Organizasyon

6 Kanca Sıralama Raf Kahve Fincanı Kupa Tutucu Siyah Beyaz Kanca Dolap Depolama Çok Fonksiyonlu Organizatör mutfak rafı Çeşitli Eşyalar O5X2

₺17.32 ₺31.67
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w5276

Tanımlamak:

Ürün adı: Dolap enkaz depolama rafı

Ürün boyutu:26.5*7*1.5 cm/10.43*2.75*0.59 inç

Ürün rengi: Şekilde gösterildiği gibi

Ürün malzemesi: demir

Ürün özellikleri:

1. Yerden Tasarruf Sağlayan Tasarım: Bu 6 kancalı organizatör rafı, yurt odanızda, dolabınızda veya mutfağınızda depolama alanını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır cabinet.It alanınızı düzenli ve dağınıklıktan uzak tutmaya yardımcı olarak çeşitli öğeleri düzenlemek ve asmak için uygun bir çözüm sunar.

2.Çok fonksiyonlu Kullanım: 6 kancalı organizatör rafı çok yönlüdür ve çeşitli amaçlar için kullanılabilir. purposes.It tuşları, çantaları, şapkaları, havluları, kemerleri ve diğerlerini tutabilir accessories.It tencere, tava ve pişirme aletleri gibi mutfak gereçlerini asmak için de uygundur.

3.Sağlam ve Dayanıklı: Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış bu organizatör rafı dayanacak şekilde üretilmiştir.Kancalar güçlü ve sağlamdır, eşyalarınızın güvenli bir şekilde tutulmasını sağlar place.It bükülmeden veya kırılmadan birden fazla öğenin ağırlığına dayanabilir.

4.Kolay Kurulum: 6 kancalı organizatör rafının kurulumu kolaydır, alet veya delme gerektirmez.Duvarlar, dolaplar veya kapılar gibi pürüzsüz bir yüzeye yapıştırmanız yeterlidir.

5.Çok yönlü Tasarım: Kancalar, temiz ve düzenli bir görünüm sağlarken geniş depolama seçenekleri sunar.

Tedbirler:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2.Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz

Gönderi şunları içerir:

1 adet depolama rafı

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.İyi günler!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Hayır. kancaların : 6
  • Malzeme : dökme demir
  • Kaynak : Anakara Çin