Eğitim ve Ofis Malzemeleri

İncil Taşıma Çantası İncil Kapak Erkekler İçin Ekstra Büyük Kutsal Kılıf Kilise Çantası Çok Fonksiyonlu Organizatör Koruyucu İncil

₺278.69 ₺557.38
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4925

Özellikler:

1. Ön cebi, arka cebi ve çoklu dahili saklama cepleri vardır.Nesnelerinizin daha organize olmasına izin verin

2. Su geçirmez polyester kanvas ve dayanıklı metal fermuardan yapılmış, yumuşak ve hafif, incil'inizi, kitabınızı veya telefonunuzu hasardan korur.

3. Belge çantası, evrak çantası, süreli yayın malzemeleri organizatörü olarak kullanılır ve ayrıca kalem, kurşun kalem, kurşun kalem, elektronik ürün, kulaklık vb.Depolayabilir.

4. Bavulun üzerinde seyahat ederken taşıması kolay kullanışlı bir tutamak vardır.

5. Noel ve Cadılar Bayramı'nda aile ve arkadaşlar için harika bir hediye.Özel hediyelerle sevgiyi ve güzelliği yayın!

Ürün Özellikleri:

Ürün boyutu: 32 * 25 * 8 cm /12.59*9.84*3.14 inç

Tek paket boyutu 32 * 25 * 2 cm/12.60*9.84*0.79 inç

Tek ağırlık: yaklaşık 304g

Ambalaj Listesi:

İncil Kapak Kılıf*1

Notlar:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Malzeme: Yumuşak ve hafif, Erkekler için büyük İncil Kapağı, içindekileri aşınma ve yıpranmadan koruyan yüksek kaliteli polyester ve dayanıklı metal fermuar kullanır.

2.Kullanışlı Tasarım: Kulplu incil kapağı, kitaplar için yanlarda kayma cepleri, çıkartmaları, notları ve anahtarları saklamak için içinde file bir cep ve kalemler ve vurgulayıcılar için 5 dikey cep içerir.

3.Sap Tasarımı: Taşıması kolay bir tutamak ile donatıldığı için Büyük İncil Kapak Kılıf Taşıma Çantamızla dışarı çıkabilir veya daha rahat seyahat edebilirsiniz.

4.Farklı Hediye: Şükran Günü, Noel, Hıristiyan tatilleri, doğum günü törenleri, Anneler Günü, Paskalya veya diğer önemli günler için mükemmel olan bu İncil Kılıfı, mezuniyet, doğum günleri veya okula dönüş veya seyahat eşyaları için yetişkinler, yazarlar ve sanatçılar için uygundur.

5.Yaygın olarak Kullanılan: Belge defter çantası, evrak çantası, dergi depolama organizatörü vb.Olarak kullanmak için mükemmeldir. kulplu bu İncil Kılıfı, kadınlar, erkekler, kızlar ve erkekler gibi çoğu insan için idealdir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Depolama paketi