Kalemler, Kurşun Kalemler ve Yazı Malzemeleri

Cadı Süpürge Kalemler Cadılar Bayramı İçin Süpürge Tükenmez Kalemler Cadılar Bayramı Partisi İyilik Cadı Süpürge Prop Yazma Y6B8

₺56.26 ₺98.73
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w45810

ürün açıklaması:

1. Ürün adı: Ahşap Sihirli Sopa Kalem Cadı Süpürgesi Kalem

2. Ürün boyutu: Bu kalemin uzunluğu yaklaşık 20 cm/7.87 inçtir.

3. Ürün stili: kalem

4. Malzeme: ahşap

Ürün özellikleri:

1. Yaratıcı tasarım: Bu kalem, benzersiz ve ilginç olan ve çocukların dikkatini çekebilen, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını canlandırabilen cadı süpürgesi şeklinde tasarlanmıştır.

2. Yüksek kaliteli malzeme: Kalem şaftı yüksek kaliteli ahşaptan yapılmıştır ve elde rahat hisseder.Kalem çekirdeği, yazmayı pürüzsüz, kırılması kolay olmayan ve daha dayanıklı hale getiren yüksek kaliteli kurşundan yapılmıştır.

3. Tutması kolay: Kalem, çocukların küçük ellerinin tutması için uygun, yazının doğruluğunu ve kararlılığını artıran uygun bir uzunluk ve çapta tasarlanmıştır.

4. Geniş uygulama: Okulda, evde veya dışarıda olsun, bu kalem çocuklara eğlence ve ilham getirebilir, hayal güçlerine ve yaratıcılıklarına tam oyun oynamalarına izin verir.

Dikkat:

1.As hepimiz biliyoruz, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösteriyor ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, boyut birkaç santimetrelik bir hataya sahip olabilir

Gönderi şunları içerir:

1 adet kalem

İlginiz için teşekkür ederiz, listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Gövde Malzemesi : Odun
  • Paketleme : Koymak
  • Tip : Standart Kalemler
  • Kaynak : Anakara Çin