Arka Cam

4 Kanal 433MHz Klonlama Uzaktan Kumanda RF Kablosuz Verici için Elektrikli Kapı Araba Garaj Kapısı Elektrikli Motosiklet

₺35.21 ₺70.42
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w44399

4 kanal 433mhz Klonlama Uzaktan Kumanda Elektrikli Kopya Denetleyici RF Kablosuz Verici Elektrikli Kapı Araba garaj Araba

100 % brand new ve yüksek kalite

Kopyalanacak kopyayı basılı tutarken elinizi bırakmadan düğmeyi kopyalamak için kopya uzaktan kumandasını basılı tutun.

İki düğme ayrılmıyor.Düğmeye yaklaşık 3 saniye basıldığında, lamba yavaş yanıp söner ve ardından eli serbest bırakır ve ardından herhangi bir düğmeye ayrı ayrı basar.

1. Çipler kopyalanabilir

2260 (tüm üreticiler); 2262 (Tüm üreticiler); PT2264, 5326(Tüm üreticiler);SC5262, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6014, SMC918 serisi, 527(Tüm üreticiler); 1527(Tüm üreticiler); 2240 (Tüm üreticiler); HCS101, HCS200//HCS201 (parça kodu), HCS300//HCS301(kısmen), parça tek çipli mikrobilgisayar..........

2. Kod temizleme yöntemi:

Kilit açma düğmesine ve kilit düğmesine aynı anda basın (bazı kabuklar yukarı düğmesi ve aşağı düğmesidir), LED gösterge ışığı üç kez yanıp söndükten sonra, diğeri basmaya devam ederken düğmelerden herhangi birini gevşetin, ardından serbest bırakılan düğmeye üç kez basın, LED göstergesi hızlı yanıp sönme status.At bu sefer tüm bellek verileri temizlenir, temizlenen uzaktan kumandada hangi düğmeye basarsanız basın LED göstergesi yanmaz.

3. Kopyalama yöntemi

Bir el orijinal uzaktan kumandayı tutarken, diğeri kopya uzaktan kumandasını tutarken, iki uzaktan kumanda mümkün olduğunca yakın yerleştirilmelidir (ideal durum, iki uzaktan kumandayı masaüstüne sıfır mesafe ile yan yana koymaktır), LED göstergesi yanıp söndüğünde sırasıyla kopyala düğmesine basın. üç yanıp sönmeden sonra ışık hızla yanıp söner, bu kopya başarılıdır, diğer önemli çalışma yöntemleri aynıdır.Bazı uzaktan kumandaların daha küçük bir iletim gücü vardır, bu nedenle orijinal uzaktan kumanda çalıştırılacak kopya uzaktan kumandasına geri yerleştirilmelidir.Gürültünün varlığı için, çalışması için parazitten kaçınmalıdır, Kopya başarılı olmazsa, kodu temizledikten sonra yeniden kopyalanmalıdır.

4. Yeni kopya uzaktan kumandanın özellikleri

Dört düğme sırasıyla dört farklı çip türünü kopyalayabilir, yani bir uzaktan kumanda dört farklı tesis türünü çalıştırabilir.Frekans 270MHz ila 434MHZ arasındadır ve ondan fazla frekans noktasıdır.Daha hızlı veri kopyalama hızı, kod kaybetmek kolay değil, uzak mesafe.

5. Kopyalanabilen garaj kapısı, geri çekilebilir kapı, yol kapısı, park kilidi, hırsız alarmının ortak markası şunlardır:

Özellikler:

Bire bir anahtar kopyalama, her anahtar şifresi ayrı ayrı kaydedilir ve bir milyon kez tekrar tekrar kullanılabilir.

Güçlü gizlilik, özellikle ev uzaktan kumanda kopyası için uygundur.

Küçük boyutlu ve hafif, bir toka ile taşıması kolay.

Basit tasarım ve kullanımı kolay.

Garaj kapıları, motosikletler, alarm ürünleri, ev güvenlik ürünleri, kısa menzilli kablosuz uzaktan kumanda ürünleri vb.Klonlamak için kullanılır.

Denetleyici sadece, resimdeki diğer aksesuarlar demo dahil değildir!

Not:

1.No perakende paketi.

2.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

3.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Paket içeriği:

1x433 mhz RF Verici Denetleyici

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : 433 mhz RF Kablosuz Verici
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : kebidumei'nin
  • Öğe Türü : Uzaktan Kumandalar
  • Malzeme Türü : plastik ve metal
  • Ürün Ağırlığı : 0.03kg