Motosiklet Ekipmanları ve Parçaları

2X Evrensel Deniz Dikiz Aynası, Kayak Tekneleri yüzen bot Su Sporları Deniz Taşıtları Sörf Ayna Panoramik Ayna

₺1 446.73 ₺2 009.33
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w43234

2X Evrensel Deniz Dikiz Aynası, Kayak Tekneleri için yüzen bot Su Sporları Deniz Taşıtları Sörf Aynası Panoramik Ayna AYARLANABİLİR kayak teknesi dikiz aynası-Teknenizin ön camına takın, 360 derece döndürün, teknenizin arkasında iyi bir manzaraya sahip olacaksınız.Braket bağlantıları, ön cam çerçevelerine 0,6 ila 0,98 inç kalınlığa uyar.

YÜKSELTİLMİŞ METAL kelepçe-Plastik kelepçeden daha dayanıklı ve düşmeden vantuzdan daha kararlı.Düğmelerin gerçekten büyük olması çok kolay.

GENİŞ açı KAPSAMI-Tekneyi sürerken kayak/ wakeboarding'i görmek kolaydır.Güncellenmiş versiyon 45 Derecelik açılı ayna klipsi, piyasadakilerden oldukça farklıdır, beklentinizi karşılayabilir.

EVRENSEL DENİZ AYNA - fit ile tekne dikiz.Deniz, kayak teknesi, Honda, Yamaha vb. Üzerine monte edilmiştir.Dışbükey güvenlik lensi, geniş açılı görüşü görmek kolaydır, ancak önünüzdekileri görmenizi engellemez.

Belirleme:

Durum: %100 % Yepyeni

Renk: Siyah

Malzeme: Plastik + cam

Paket içeriği:

2 x Ayna

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin