İç aksesuarlar

Araba koltuk minderleri Sürüş İçin Evrensel Alt Sürücü Pedi Havalandırmalı Araba klozet kapağı Alt klozet kapağı Pedleri Minderler SUV Arabalar İçin

₺226.34 ₺452.87
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w43059

Tanım:

Bu kömürle dolu koltuğunuzu arabanın içinde serin tutun pad.It ısıyı ve nemi emerek sizi rahat ve tazelenmiş bırakır.Ped, açmak için basit bir anahtarla kullanışlı ve kullanımı kolaydır ve off.It üstün işçiliğe ve çoğu sürücü koltuğuna uyan evrensel bir tabana sahiptir.

Belirleme:

Adı: araba için koltuk minderi

Ürün Kumaş: Pamuk ve keten kumaş / dokunmamış kumaş

Dolum: bambu kömür

Boyutu: (yaklaşık.)50 * 50 cm / 19.69 * 19.69 inç

Ağırlık: (yaklaşık.)450g

Ambalaj Listesi:

Araba için koltuk minderi*1

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Serin ve Konforlu: İster sıcak ister soğuk olsun, araba için bu koltuk minderi size rahatlık ve rahatlık sağlayacaktır. coziness.It nefes alabilen ve ter emici pamuklu ve keten kumaştan yapılmıştır.

2.Temizlemesi Kolay: Koltuk minderinin içinde hoş olmayan kokuları filtreleyebilen ve arabanızdaki havayı temizleyebilen kömür şeritleri vardır.İhtiyacınız yoksa arkasını da açabilir ve kömür şeritlerini çıkarabilirsiniz.

3.Kullanışlı ve Kullanımı Kolay: Yastık, herhangi bir araba koltuğuna sabitlemenizi ve istediğiniz yüksekliğe göre özelleştirmenizi sağlayan bir klips tasarımına ve bir kayışa sahiptir.Yastık aynı zamanda esnek ve rahattır, size en iyi desteği ve konforu sağlar.

4.Sıkı dikiş: Mükemmel işçilik ve sıkı dikiş ile, araba için bu koltuk minderi, koltuğunuz için tam koruma sağlar, kir, dökülme ve aşınmayı önler.

5.Çok Fonksiyonlu: Bu koltuk minderi sürüşünüzü daha keyifli hale getirecek ve relaxing.It herhangi bir SUV, araba veya kamyon için uygundur ve nefes alabilen ve dayanıklı bir kumaşa sahiptir.Kolayca yıkayıp kurutabilirsiniz ve uzun süre dayanır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme Türü : pamuk
  • Uygulanabilir Sezon : Dört Mevsim
  • Kaynak : Anakara Çin