Baskı Ürünleri

Masa Takvimi 2024 Çiçek Takvim Aylık Planlayıcısı Güzel Dekoratif Planlayıcısı Programı Ahşap Taban İle Masaüstü Dekorasyon İçin

₺66.69 ₺133.38
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w42913

Masanızı Çiçekli Çiçekler Masa Takvimi ile aydınlatın!Muhteşem çiçek desenleri çiçeklerle dolu bir vazoya benziyor.Not almak için uygun olan geniş yüzey, önemli tarihleri ve hatırlatıcıları not etmek için yeterli alan sağlar.Aile programlarını takip etmek için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün malzemesi: ahşap + kağıt

Ürün boyutu: yaklaşık 19x12.5x3 cm/7. 48x4.92x1. 18 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Masa Takvimi 2024

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zarif ve İlham Verici: Herhangi bir masaüstüne zarafet ve ilham dokunuşu katan benzersiz bir vazo tasarımına sahip Blooming Flowers Masa Takvimimizi kullanarak çalışmalarınızı yaratıcılıkla aşılayın.

2.Kullanışlı ve Güzel: Güçlü bir ahşap tabana sahip kağıttan yapılmış bu masa takvimi, her ay için şaşırtıcı derecede güzel çiçek desenleri sağlarken programınızı kolayca görüntülemenizi ve planlamanızı sağlar.

3.Modern Planlama: Her ayın takvimi ayrı ayrı çıkarılabilir ve not defteri olarak kullanılabilir, bu da not alma ve planlama için uygun hale getirir.Özenle hazırlanmış bu masa takvimi, 2024 yılı için yıl boyunca kullanılabilir.

4.Çok yönlü Tasarım: Çiçek Açan Çiçekler Masa Takvimi ile hayatınızı zahmetsizce yönetin.Doğanın cazibesini kutlayın ve geniş yazı yüzeyleriyle önemli bir tarihi veya hatırlatıcıyı asla kaçırmayın.Ayrıca, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yakalamak için kullanışlı, çok kullanımlı bir not panosu olarak kullanabilirsiniz.

5.Hediye Vermek için İdeal: Her ay gülümsemenizi sağlayacak 12 çarpıcı çiçek görüntüsüne sahip bu gelişen çiçek masa takvimi ile masanızı aydınlatın.Bu takvim, doğum günlerinde, yeni yıllarında veya herhangi bir tatilinde eşiniz, aileniz veya arkadaşlarınız için harika bir hediyedir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin