Arka Cam

6 Terminal Bara 150A Bara Bloğu Kapaklı Toprak Dağıtım Güç Dağıtım Terminal Bloğu İçin Pratik Araba Tekne

₺190.20 ₺380.40
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4211

Tanım:

Bu 150A AC ve DC yüksek akımlı doğrudan sıralar, otomobiller, kamyonlar, gemiler, yatlar vb.İçin uygun aşırı ortamlarda çalışabilir.Kazara kısa devreyi önlemek için naylon somunlu güçlendirilmiş polikarbonat kapak.

Belirleme:

Sürekli Değerlendirme: 130A AC / 150A DC

Maks, Voltaj: 300 V AC / 48 V DC

Terminal Vidası: M4x6

Terminal Saplaması: M6x2

Boyut: 120.0*20. 0x42. 8mm

Ağırlık: 90g

Ambalaj Listesi: Otobüs Bar*1

Not: Bu ürünün kullanımı belirli mesleki bilgi gerektirir

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Maksimum Voltaj: 6 Terminalli Bara, maksimum iletkenlik ve pas korumasına sahiptir.En zorlu ortamlarda bile dayanıklılık ve dayanıklılık için sert polikarbonat plastiklerden yapılmıştır.

2.Yüksek Performans: 6 Terminalli Bara Kutusu, sıkı kalite kontrol standartlarıyla yüksek performansa sahiptir.Teknelerinize, arabanıza veya karavanınıza herhangi bir kurulum için temiz ve temiz bir yüzey.

3.Güvenilir Malzeme: Zarif PC ve sert plastik malzemeden yapılmış, 6 Terminal 150A bara iyi yapılmış ve dayanıklıdır.Ve bara Kutusu uzun süre kullanılabilir.

4.Geniş Uygulamalar: 6 Terminalli Ortak 150A Bara, araba, kamyon, tekne, deniz, karavan, RV, yat, gemi vb.Için kullanılabilen geniş uygulamalara sahiptir.

5.Kalite Güvencesi: Kapsamlı bir garanti ve mükemmel satış sonrası hizmet sunuyoruz.Kullanımdan önce veya sonra arızalı veya hasarlı parçalar gibi herhangi bir sorun bulursanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Aı ARABA EĞLENCESİ