Araba Tamir Aracı

Manuel Lastik Değiştirici Kütük Alüminyum Merkezleme Koni Lastik Dengeleyici Koni Oto Kamyon RV Araba SUV Seyahat Camper Cabrio

₺251.49 ₺503.17
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4205

Mermi Noktaları:

1.Güvenilir Performans: Mükemmel alüminyum alaşımdan üretilen bu tekerlek merkezleme konisi dayanacak şekilde üretilmiştir.Son derece dayanıklı yapısı paslanmaya karşı dayanıklıdır ve kolayca deforme olmaz, gelecek yıllar için optimum performans sağlar.

2.Artan Lastik Hizalama Doğruluğu: Tekerlek merkezleme konimizle hassas hizalama ve denge elde ederek lastiğinizin performansını artırın changers.It kurulumu kolaydır ve sorunsuz bakım için çoğu manuel lastik değiştiriciyle uyumludur.

3.Zahmetsiz Merkezleme: Tekerlek merkezleme konimizle alüminyum tekerleklerin kolay ve güvenli bir şekilde merkezlenmesini sağlayın.Yaklaşık 2,9 inç/7,37 cm'ye kadar göbek açıklığına sahip tekerlekler için uygundur.Yaklaşık 1,67 inç/4,24 cm'lik koni çapıyla bu tasarım, güvenli ve doğru bir uyum sağlar.

4.Sorunsuz Lastik Bakımı: Tekerlek merkezleme konilerimiz lastiklerin çıkarılmasını ve takılmasını kolaylaştırır.Dayanıklı diğer koni ile tekerleklerinizi hasardan güvenle koruyun.Tekerlek yüzeylerinizin çizilmesi veya zarar görmesiyle ilgili endişelere elveda deyin.

5.Geniş Uygulama: Bu tekerlek merkezleme konisi, dönüştürülebilir araba, SUV, oto, rv, seyahat kampçısı, kamyon gibi çoğu araca sığabilir ve car.It kullanımı ve saklanması kolaydır, bu da aracınız için harika bir aksesuardır.

Açıklamalar:

Merkezleme konisi tasarımına sahip manuel lastik değiştiricinin tanıtılması.Çoğu manuel lastik için uygundur changers.No kolayca deforme olmadığı için tekerleklere zarar verme konusunda endişelenmenize gerek var.Kamyonlar ve ağır hizmet lastikleri için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün adı: Manuel lastik değiştirme merkezleme koni aracı

Malzeme: alüminyum alaşım

Renk: gümüş

Brüt ağırlık: yaklaşık 200g

Ambalaj özellikleri: (yaklaşık.)9 * 8 * 6 cm/3.54*3.15*2.36 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Manuel Lastik Değiştirici

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : Tekerlek Değiştirici Merkezleme Konisi
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 200g
  • Öğe Türü : Lastik Tamir Araçları
  • Malzeme Türü : Alüminyum alaşım
  • Ürün Hacmi : 180ml