Eğitim ve Ofis Malzemeleri

A6 6 Halka Bütçe Bağlayıcı, Dizüstü Bağlayıcı Kapağı, Gevşek Yaprak Kişisel Planlayıcısı Bağlayıcı Manyetik Toka Kapatma İle

₺205.29 ₺277.39
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w4130

A6 6 Halka Bütçe Bağlayıcı, Dizüstü Bağlayıcı Kapağı, Gevşek Yaprak Kişisel Planlayıcısı Bağlayıcı Manyetik Toka Kapatma İle

[Pratik A6 Bağlayıcı]A6 bağlayıcı, yüksek kaliteli PU deriden yapılmıştır.A6 bağlayıcı 7. 48x5.11 inç boyutundadır.6 Halka bağlayıcı, tüm standart A6 iç sayfalarına uyar ve sırt çantanızda taşıması kolaydır.

[Çok Fonksiyonlu Cep]A6 ciltleyicinin önünde ve arkasında kalemler, kimlik kartları, VIP kartlar, banka kartları ve pasaportlar gibi önemli öğeleri saklamak için kullanılabilen birden fazla kart çantası ve bir kalem halkası vardır.

[Premium Malzeme] A6 notebook kılıfı, daha dayanıklı bir yüzey için birinci sınıf PU deriden yapılmıştır.Manyetik toka çok çekici, kolayca kapatılabilir ve sıkılabilir.A6 dizüstü bilgisayar kapağı, metal köşelerle aşınma ve yıpranmaya karşı korunur.

[6 Halkalı Bağlayıcı]6 bağlayıcı halka, nikel kaplama kaplama, 0,8 inç iç çap, yaklaşık 80 yaprak A6 dolgu kağıdı tutar ve öğelerin düşmesini önlemek için öğe ekleme veya çıkarma esnekliği sağlar.

[Mükemmel Hediye] Herkes bu güzel benzersiz defter ciltçisini hediye olarak sevecek!Hayatı takip etmek, para depolamak, kişisel eşyaları saklamak, fotoğrafları saklamak için kullanılabilir, etc.It vermek için mükemmel bir hediye!

boyutu: yaklaşık 19x13 cm

Malzeme: PU deri + metal

renk: mor / Pembe / mavi

Paket içeriği:

1 x A6 6 Halka Bütçe Bağlayıcı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin