el aletleri

3 Adet Ucu Cımbız Kauçuk Olmayan Marring Silikon Uçlu Cımbız Kauçuk Bükülmüş Ucu Düz Cımbız Laboratuvar Cımbız

₺97.99 ₺222.80
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3967

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Pakette 3 farklı cımbız ucu alacaksınız, günlük yaşamdaki çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar çeşit.

Kauçuk kaplı tasarım: Bu bükülmüş cımbızlar, kayması veya hareket etmesi kolay olmayan, hassas hedefleri çizmeden veya kırmadan yumuşak bir tutuş sağlayan, işinizin kalitesini ve verimliliğini artıran kauçuk kaplı bir tutma ucu tasarımını benimser.

Malzeme bilgisi: Bu kavisli cımbızlar paslanmaz çelikten yapılmıştır, kırılması, deforme olması, solması veya paslanması kolay değildir, cımbızların kafasının kaplaması, düşmesi kolay olmayan, çok yumuşak, servis edilebilir ve kullanımı güvenilir olmayan güzel elastikiyete sahip kauçuktan yapılmıştır.

Geniş uygulamalar: Bu bükülmüş uçlu cımbızlar güzel işçiliğe sahiptir ve kullanımı kolaydır, mücevher ve el sanatlarının işlenmesi, klips yongaları ve diğer küçük parçalar vb.Gibi çeşitli amaçlar için uygulanabilir, keşfetmenizi bekleyen çeşitli kullanımlar.

Renk: Gümüş ve Siyah

Malzeme: Paslanmaz çelik

Boyutu: Uzun tarzı: yaklaşık 15 cm, Kısa tarzı:yaklaşık 12 cm

Paket içeriği:

1 * bent ipucu cımbız

1 * düz cımbız

1 * kısa düz uçlu cımbız

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : retemporel'in