Sıhhi tesisat

2022 Yepyeni benzin bidonu Havalandırma Kapağı Gaz Deposu Kapağı Dolum Tankı Parçaları Değiştirme Kapağı Sarı 2.59 inç (66mm) 20 ADET PE

₺40.05 ₺66.69
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w39484

Özellikler:

* Gaz tenekesi havalandırma kapağı kiti, havalandırma delikleri sağlayan ve hızlı ve pürüzsüz gaz akışlarına izin veren herhangi bir 3 gal/5 gal havalandırmasız plastik yakıt/gaz tenekesine uyar.

* Gaz deposu havalandırma kapağı, dayanıklılık ve dayanıklılık sağlayan yüksek kaliteli PE plastikten yapılmıştır. longevity.No gaz tenekesi vakumlandığında pense açılması ve teneke kutu basınçlandırıldığında da patlama olmaması gerekir.

* Kutuya bir delik açın veya pilot matkap olarak 18 normal matkap ucu olan bir adım matkap ucu kullanın ve adım ucunu yarım inçlik bir deliğe delin.

* Gaz deposu havalandırma kapağının deliği biraz daha büyük delinirse, havalandırma kapağının dış kenarına bir miktar dolgu macunu / silikon kullanın insert.It iyi bir sızdırmaz conta sağlamak için gaz tankına güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir.

* Düzgün çalışması ve biçme makinenize dökülmesini önlemek için bu uygunsuz gaz kutularını havalandırma kapağı ekiyle güçlendirin.

Özellikleri:

Renk: sarı

Malzeme: PE

Fiş çapı: 5/16 inç (8mm)

Uzunluk: 2.59 inç (66mm)

Paket içeriği:

20 ADET Kap

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : TOPUZ artı
  • Model Numarası : 8mm
  • Kaynak : Anakara Çin